reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ciepły prysznic bądź kąpiel wskazana [emoji4] Ja dzisiaj zwariuje na serio, nie mogę sobie poradzić przez tego cycka [emoji25][emoji26] Mam doła totalnego
To mnie ze 2 dni temu poskrecalo podczas seksow.... a dzis skrecam sie bez seksow :D moze prysznic pomoze, bo piguł nie chce brac... od listopada jadlam na potęgę po urazie :) Mąż dzis zawalony robotą chyba, wiec wroci przeżuty i wypluty... chyba zostaje mi liczyc na ostatnie dni ;)

reklama
To ja też się pożalę, ale nie na męża tylko na pracę, która mi wszystko komplikuje :( Liczyłam na ten cykl, ale akurat w okresie około owulacyjnym pracowałam w nocy, więc nie było jak się "spotkać", w ciągu dnia byłam ledwo żywa, a później znowu 12h w robocie i po wszystkim. Udało się tylko raz. Jak coś z tego wyjdzie to będzie cud... I znowu trzeba czekać do kolejnej owulacji...
Strasznie mi przykro że udało się tylko raz ale może to był strzał w 10 :) kiedy masz mieć @?

Dzięki kochana!
emoji4.png
Im bliżej 16 tym jestem bardziej zdenerwowana. Strasznie się martwię, boję się że będzie coś nie tak, a jednak się staraliśmy...
emoji25.png
Już mam różne myśli...
Wiara czyni cuda✊
Strasznie mi przykro że udało się tylko raz ale może to był strzał w 10 :) kiedy masz mieć @?
28.01, ale nie chcę jej widzieć. Niech spada na drzewo!

reklama
No pewnie niech nie przychodzi!!
Ja na 25-26 według aplikacji ale nie ufam jej - pokazuje ten ter tylko dlatego że zaznaczylam pozytywny test owulacyjny
z aplikacjami to różnie bywa. U mnie ten 28.01 też jest tylko teoretyczny, taka średnia z ostatnich cykli, ale zazwyczaj miesiączkuję regularnie.

Do góry