reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam dzisiaj 26dc. Cykle 32-33. Mam jeszcze kilka dni ale nie ukrywam że moje myśli krążą tylko wokół II kresek...
A jak u Ciebie ? Jak się czujesz ? Ja mam wrażenie że @ się zbliża :(
No u mnie dziś 38 DC . Najdłuższy cykl w ostatnim czasie to 47 ( bezowulacyjny wywołany duphastonem ). Teraz testy pokazywały owu. Czuje się hmmm normalnie. Brzuch wczoraj lekko pobolewal przez chwilę,poza tym piersi lekko bolą tylko jak sprawdzam czy bolą 😅
Wgl nie czuje się okresowo. Mam tylko doła bo myślę że pewnie się nie udało

z aplikacjami to różnie bywa. U mnie ten 28.01 też jest tylko teoretyczny, taka średnia z ostatnich cykli, ale zazwyczaj miesiączkuję regularnie.
U mnie z tą regularnościa to największy problem . Liczę na te testy owulacyjne bo wychodzi na to że mam późno owulacje i celowalismy nie w ten czas co potrzeba

Kto Ci mówił że przyrost ok? Dla mnie coś niski ten przyrost jak po 4 dniach... malutko. Leć do dr niech daje leki

Niski? 27 x2 dni = 54 54x2 dni 108 a jest 97. Po pierwsze powinno być od 80% do 100% przyrostu wiec jest Ok po drugie ważne są nawet godziny w jako h beta była robiona bo skoro pierwsza zrobiła po południu a druga rano to już 48h nie minęło. Jakie leki? Dziewczyny nie szalejcie. Zrób betę za 48 h. Jeśli nic ci się nie dzieje.

Niski? 27 x2 dni = 54 54x2 dni 108 a jest 97. Po pierwsze powinno być od 80% do 100% przyrostu wiec jest Ok po drugie ważne są nawet godziny w jako h beta była robiona bo skoro pierwsza zrobiła po południu a druga rano to już 48h nie minęło. Jakie leki? Dziewczyny nie szalejcie. Zrób betę za 48 h. Jeśli nic ci się nie dzieje.
dokladnie!!! przyrost jest bardzo ladny a progesteron w normie dla 1 trymestru. top dopiero poczatek ciazy wiec nawet jeszcze produkcja hormonu sie nie rozkrecila! po co faszerowac sie lekami jesli wszystko jest ok!

108 to nadal nie 97 :D ale na mnie nie patrzcie, bo ja świruje na temat bet i przyrostów 🤪🤪 Widocznie się nie znam.

Jak jest Ok to tylko się cieszyć :)

reklama
108 to nadal nie 97 :D ale na mnie nie patrzcie, bo ja świruje na temat bet i przyrostów 🤪🤪 Widocznie się nie znam.

Jak jest Ok to tylko się cieszyć :)
@Wesoła_Aga @HappyBabyMama dziewczyny Wam sie chyba doby pomieszaly troche! od poniedzialku zakladajac nawet ze zrobila bete o 8 rano do czwartku dzis minelo 3 doby, nie 4 tak jak Wy liczycie. niepotzrebnie dziewczyne stresujecie, ma piekny przyrpst. jest mnostwo kalkulatorow beta hcg. zamaist samemu kombinowac i narazac innych na stres, lepiej skorzystac z profesjonalnych stron.
średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 63 mlU/ml (133.3%).
to wiecej nawet niz norma!!!!!! piekny przyrost!

Do góry