A który to dc?U mnie śluzu mało. Ciekawe jaka jest przyczyna tego
reklama
Verona26
Fanka BB :)
U mnie WGL dziwne... nie mam śluzu plodnego A te Testy pozytywne, bardzo mnie to.zastanawia jak to możliwe? Czyżby to był jakiś bezowulacyjny czy jak? Jak jest bezowulacyjny to testy wychodzą pozytywne? Bo ja się na tym nie znam [emoji23][emoji23][emoji23]
I jak sytuacja smerfetko? Ja dzis znowu cien cienia.. I szczerze chyba czekam na ten okres bo jak jednak cos jest to biochem.. Nic nie ciemnieje kreskaMoze niepotrzebnie robiłam po południu
Ja przy regularnym seksie w ogóle nie widzę śluzu (muszę mieć 3-4 dni przerwy, żeby zobaczyć śluz), a owulację mam, bo już kilka ciąż zaliczyłam.. więc wydaje mi się, że skoro testy wychodzą, to i owu będzieU mnie WGL dziwne... nie mam śluzu plodnego A te Testy pozytywne, bardzo mnie to.zastanawia jak to możliwe? Czyżby to był jakiś bezowulacyjny czy jak? Jak jest bezowulacyjny to testy wychodzą pozytywne? Bo ja się na tym nie znam [emoji23][emoji23][emoji23]
Smerfetka94
A kiedy masz dostac?I jak sytuacja smerfetko? Ja dzis znowu cien cienia.. I szczerze chyba czekam na ten okres bo jak jednak cos jest to biochem.. Nic nie ciemnieje kreska
Ja termin dzisiaj/ jutro.
Kreska ciemniejsza niz wczoraj, krwawienie przeszlo...
Smerfetka94
Klade sie. Glowa mnie meczy..
Rano powtorze test. Jak będzie mocniejszy to beta
Verona26
A może faktycznie to od tego [emoji4] Nie wpadłam na to [emoji4][emoji848]
Ja przy regularnym seksie w ogóle nie widzę śluzu (muszę mieć 3-4 dni przerwy, żeby zobaczyć śluz), a owulację mam, bo już kilka ciąż zaliczyłam.. więc wydaje mi się, że skoro testy wychodzą, to i owu będzie
Verona26
Te klocie jest takie dziwne. Wczoraj kłuł mnie prawy jajnik, teraz lewy w między czasie ból jak na okres, co miesiąc tak mam [emoji848][emoji4]
A ja mam dziwne kłucie jak na owu. A dziś męża w łożu brak. Hmmm... Nadal obstawiam że jednak owu będzie czwartek/piątek. Zoooobaaaaczyymy
reklama
Ja tak samo jak Ty dzis / jutro ale jesli to biochem to sie mi spozni..Klade sie. Glowa mnie meczy..