reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie WGL dziwne... nie mam śluzu plodnego A te Testy pozytywne, bardzo mnie to.zastanawia jak to możliwe? Czyżby to był jakiś bezowulacyjny czy jak? Jak jest bezowulacyjny to testy wychodzą pozytywne? Bo ja się na tym nie znam [emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie WGL dziwne... nie mam śluzu plodnego A te Testy pozytywne, bardzo mnie to.zastanawia jak to możliwe? Czyżby to był jakiś bezowulacyjny czy jak? Jak jest bezowulacyjny to testy wychodzą pozytywne? Bo ja się na tym nie znam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja przy regularnym seksie w ogóle nie widzę śluzu (muszę mieć 3-4 dni przerwy, żeby zobaczyć śluz), a owulację mam, bo już kilka ciąż zaliczyłam.. więc wydaje mi się, że skoro testy wychodzą, to i owu będzie ;)

A może faktycznie to od tego [emoji4] Nie wpadłam na to [emoji4][emoji848]
Ja przy regularnym seksie w ogóle nie widzę śluzu (muszę mieć 3-4 dni przerwy, żeby zobaczyć śluz), a owulację mam, bo już kilka ciąż zaliczyłam.. więc wydaje mi się, że skoro testy wychodzą, to i owu będzie ;)

A ja mam dziwne kłucie jak na owu. A dziś męża w łożu brak. Hmmm... Nadal obstawiam że jednak owu będzie czwartek/piątek. Zoooobaaaaczyymy

reklama
Do góry