reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie WGL dziwne... nie mam śluzu plodnego A te Testy pozytywne, bardzo mnie to.zastanawia jak to możliwe? Czyżby to był jakiś bezowulacyjny czy jak? Jak jest bezowulacyjny to testy wychodzą pozytywne? Bo ja się na tym nie znam [emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie WGL dziwne... nie mam śluzu plodnego A te Testy pozytywne, bardzo mnie to.zastanawia jak to możliwe? Czyżby to był jakiś bezowulacyjny czy jak? Jak jest bezowulacyjny to testy wychodzą pozytywne? Bo ja się na tym nie znam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja przy regularnym seksie w ogóle nie widzę śluzu (muszę mieć 3-4 dni przerwy, żeby zobaczyć śluz), a owulację mam, bo już kilka ciąż zaliczyłam.. więc wydaje mi się, że skoro testy wychodzą, to i owu będzie ;)

A może faktycznie to od tego [emoji4] Nie wpadłam na to [emoji4][emoji848]
Ja przy regularnym seksie w ogóle nie widzę śluzu (muszę mieć 3-4 dni przerwy, żeby zobaczyć śluz), a owulację mam, bo już kilka ciąż zaliczyłam.. więc wydaje mi się, że skoro testy wychodzą, to i owu będzie ;)

A ja mam dziwne kłucie jak na owu. A dziś męża w łożu brak. Hmmm... Nadal obstawiam że jednak owu będzie czwartek/piątek. Zoooobaaaaczyymy

reklama
Do góry