reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ciekawa jestem jak to z tymi jak jest. Czy rzeczywiście w ciąży wychodzą pozytywne od czego to zależy [emoji848]
Moj z dzisiaj test owu, po wyschnięciu, jak widac mega pozytyw (w ciazy) bo LH i HCG jakos podobnie sie wykrywa
Gdyby ktos pytal pp co je robie, kupilam duzo to tak co raz sobie strzele i patrze czy sie zmienia, ale kreska testowa bardzo ciemna pojawia sie juz w pierwszej chwili przechodzenia czynnika

Załączniki

• 20200114_220925.jpg
    20200114_220925.jpg
    885,3 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Wygląda jak mój owulacyjny dzisiaj [emoji16] Ale ja w ciąży nie jestem [emoji16] mam nadzieję że będę już niebawem to też wypróbuję [emoji4] A robiłaś przed testem owulacyjne? Bo już nie pamiętam...
Moj z dzisiaj test owu, po wyschnięciu, jak widac mega pozytyw (w ciazy) bo LH i HCG jakos podobnie sie wykrywa
Gdyby ktos pytal pp co je robie, kupilam duzo to tak co raz sobie strzele i patrze czy sie zmienia, ale kreska testowa bardzo ciemna pojawia sie juz w pierwszej chwili przechodzenia czynnika

Dziewczyny wiem że to może zabrzmi fatalnie ale jestem przeciwnikiem plastiku no i z testami mi bardzo nie po drodzę🤭😬 zrobiłam tylko 4 testy ciążowe w przeciągu roku😳 choć co cykl świruje. Jeśli się nie uda teraz to zakupie testy OWU. Wcześniej prowadziłam tylko kalendarzyk i obserwowałam śluz + wizyty u gina.
Tak byłam przekonana że śluz mi powie prawdę.... teraz szukam czegoś sprawdzonego. Polecicie coś świerzej w tym temacie? Coś skutecznego, sprawdzonego niekoniecznie taniego.
Wiem jestem ekoświrem ale...źle się czuje jak dużo śmieci produkuje☺️

Będzie ok zobaczysz 😘 w następnym cyklu się uda! Teraz się zregenerujesz, odpocznij. A za chwilę znów się spróbuję i może w końcu zaskoczy ❤ I to zupełnie normalne, że o tym myślisz. Każda z nas myśli 😉 Ty to i tak twardzielka jesteś bo ja po takim plamieniu jak Twoje po owu to bym testy robiła co dziennie i to 2 razy dziennie 😂. Tak więc cycki w przód i lecimy dalej z tematem! 😘
Będzie dobrze, damy radę! 💪🏻 Kto jak nie my ❤️

Wygląda jak mój owulacyjny dzisiaj [emoji16] Ale ja w ciąży nie jestem [emoji16] mam nadzieję że będę już niebawem to też wypróbuję [emoji4] A robiłaś przed testem owulacyjne? Bo już nie pamiętam...
Tak robilam, u mnie tylko jednego dnia byl pozyttwnyci nastepnego dnia owulacja:) ja robilam codziennie i wklejalam w zeszyt zoznaczeniem dnia cykly

No widzisz ja niby zawsze czuje ból i jest wcześniej niż śluz płodny. Testy już s pozytywne A sluzu jak na lekarstwo. Podejrzewam że u mnie dopiero w jak jest mega dużo A ja się suerowalam tym że jak się pojawia największą miłość to jest przed owu.
Moja przyjaciółka miała złoty strzał ze swoją pierwszą córką. Uprawiała seks dosłownie raz i od razu ciaza. Kiedy starała się o drugą jej mąż był w Szwecji. Przylecial na owu( wg kalendarzyka) i pierwszy cykl był nieudany. Kupiła testy owulacyjne bo ze wzgledu na to że mąż musiał przylatywać ze Szwecji na przytulanki to musiała mieć pewność. Okazało się że owu miewa 2 dni wcześniej niż myślała. Udała im się druga córa w drugim cyklu starań. A ma 37 lat, więc juz tez w tej grupie ryzyka była...Więc ja trochę zawierzyłam testom przez jej doświadczenia. U mnie okazało się że jest dwa dni później niż pokazuje kalendarzyk. Zawsze 19dc są dwie czerwone krechy. Dzisiaj odpuszam bo padam na ryjek i nie doczekam się na męża. Ale od jutra winko i działamy [emoji846] narazie testy owu totalnie negatywne ,a w kalendarzyku ma być jutro niby, więc uważam że jak ktoś nie ma jak starać się co dwa dni to są mega pomoce. Zrobić nawet tylko jeden cykl żeby się przekonać czy nasze odczucia co do owu są prawdziweZobacz załącznik 1068422

Dziewczyny wiem że to może zabrzmi fatalnie ale jestem przeciwnikiem plastiku no i z testami mi bardzo nie po drodzę[emoji2960][emoji51] zrobiłam tylko 4 testy ciążowe w przeciągu roku[emoji15] choć co cykl świruje. Jeśli się nie uda teraz to zakupie testy OWU. Wcześniej prowadziłam tylko kalendarzyk i obserwowałam śluz + wizyty u gina.
Tak byłam przekonana że śluz mi powie prawdę.... teraz szukam czegoś sprawdzonego. Polecicie coś świerzej w tym temacie? Coś skutecznego, sprawdzonego niekoniecznie taniego.
Wiem jestem ekoświrem ale...źle się czuje jak dużo śmieci produkuje[emoji3526]
Ja kupiłam z polecenia tej przyjaciółki właśnie najtańszy na allegro [emoji23]

reklama
Do góry