Verona26
Fanka BB :)
Hej [emoji4] Ja postanowiłam teraz spróbować z owulacyjnymi. Mi wyszło że jak mam wcześniej niż zawsze myślałam i niż pokazywała apka. Man nadzieję że mimo się uda. A jak się nie uda w tym cyklu to lecę z przytulaniem się co dwa dni [emoji4] I zobaczymy jak będzie! A To nie życzę zdrowia dla Ciebie i dziecka oraz szczęśliwego rozwiązania! [emoji7]
Cześć dziewczyny, byłam na tym wątku wcześniej kilkukrotnie, jestem aktualnie w 14 tygodniu ciąży i wpadłam trochę Was podczytać - taki sentyment. Niestety niektóre nicki są mi znane, więc znaczy, że walka nadal trwa, widzę też nowe osoby.
Chciałabym tylko powiedzieć, że bardzo trzymam za Was kciuki i się nie poddawajcie. Nie zawierzajcie całkowicie testom owulacyjnym, bo w cyklu, w którym mi się udało miałam cały czas negaty. Nie będę Wam mówić, że macie oczyścić głowę i się tym nie stresować, bo wiem, że to u większości niewykonalne. Dla mnie październik był bardzo stresującym miesiącem, a jednak wyszło To co mogę zalecić, co u mnie się sprawdziło, to przytulanki co drugi dzień przez cały cykl, a nie tylko w bliskich okolicach owu. Wiem, że nie zawsze jest taka chęć i możliwość, ale nie każdy od razu trafi w „ 10” wiem, że są dziewczyny z różnymi innymi obciążeniami, Wy macie jeszcze pod większą górkę, ale wiem, że też Wam się uda