reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja miałam tak samo, wczoraj mega Kłucie w lewym jajniku, po czym od razu bol w podwoziu. Wczorajszy test owu pozytywny, druga kreska grubsza od kontrolnej, ale dziś test wyszedł taki sam [emoji2370][emoji2370] Cos mi się pochrzanilo po tym poronieniu [emoji51]
Ja jajnik prawy czułam wczoraj. Mega kłucie. A dzisiaj ból podbrzusza typowo owulacyjny, podobnie jak na okres tylko delikatniej[emoji4] I kiedy ta owulacja będzie? Nie wiem [emoji23][emoji23]

reklama
Hej. Wvzoraj zr0bilam bete wyszla 2.5 . To jest moj 28 dnien cyklu. @ mam miec teoretyczne w piatek. Teoretycznie poniewaz nie mam zadnych obiajow @. Nic mnie nie boli jak nigdy. Zawsze to tak cycki bolą ze nawet polozyc na brzuch sie nie moge. Jak myslicie beta ppdskoczy czy jednak czekac na @ ?
Może powtórz jeden dzień po spodziewanej @?

:(

Załączniki

• IMG_20200115_065953.jpg
    IMG_20200115_065953.jpg
    712 KB · Wyświetleń: 162
reklama
Do góry