Trzymam za Was mocno kciuki dziewczyny [emoji8]Ja tak samo jak Ty dzis / jutro ale jesli to biochem to sie mi spozni..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam za Was mocno kciuki dziewczyny [emoji8]Ja tak samo jak Ty dzis / jutro ale jesli to biochem to sie mi spozni..
Mnie dzisiaj też tak kłuje. Nie raz już tak miałam i pamiętam jak się uśmiechałam sama do siebie, że to na pewno od ciąży, a później przychodziła @ :/Te klocie jest takie dziwne. Wczoraj kłuł mnie prawy jajnik, teraz lewy w między czasie ból jak na okres, co miesiąc tak mam [emoji848][emoji4]
Widze że idziemy łeb w łeb [emoji23]Te klocie jest takie dziwne. Wczoraj kłuł mnie prawy jajnik, teraz lewy w między czasie ból jak na okres, co miesiąc tak mam [emoji848][emoji4]
Mnie dzisiaj też tak kłuje. Nie raz już tak miałam i pamiętam jak się uśmiechałam sama do siebie, że to na pewno od ciąży, a później przechodziła @ :/
Widze że idziemy łeb w łeb [emoji23]
To zabawne ile objawów ciąży się ma gdy w ciąży się nie jest hahaNo wy w poprzednim cyklu już się przejechałam na tych bólach... ehhh [emoji58]
To zabawne ile objawów ciąży się ma gdy w ciąży się nie jest haha
Ja już nie mam siły do siebie z tym wszystkim
Mnie też kalendarzyk pokazuje 23/24 (mam dwa różne kalendarze w tel) idziemy łeb w łeb i cykle chyba też 29 dni, więc razem się będziemy doszukiwać objawów i testować ^^28-29 dni. Więc już niebawem zacznę testowanie myślę, że zacznę już z sobotę lub niedzielę. Kalendarzyk pokazuje że niby owulacja ma być 24 ale... Ja tam nie ufam kalendarzykowi w 100% więc zrobię sobie już wcześniej.
A kiedy masz dostac?
Ja termin dzisiaj/ jutro.
Kreska ciemniejsza niz wczoraj, krwawienie przeszlo...