reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Te klocie jest takie dziwne. Wczoraj kłuł mnie prawy jajnik, teraz lewy w między czasie ból jak na okres, co miesiąc tak mam [emoji848][emoji4]
Mnie dzisiaj też tak kłuje. Nie raz już tak miałam i pamiętam jak się uśmiechałam sama do siebie, że to na pewno od ciąży, a później przychodziła @ :/

Ja już sobie nic nie wracam. Nie nastawiam się na ten cykl. Bo kreska na teście się pojawiła. Były peztulance raz właśnie jak była równe z kontrolna. Dzisiaj mocniejsza od kontrolnej. A teraz robiłam właśnie w nocy bo chciałabym zobaczyć czy będzie stała mocna i dupa słabsza już... nie wiem teraz co myśleć czy już po owu czy jak?
To zabawne ile objawów ciąży się ma gdy w ciąży się nie jest haha :D
Ja już nie mam siły do siebie z tym wszystkim :D
20200115_010809.jpeg

28-29 dni. Więc już niebawem zacznę testowanie 😃 myślę, że zacznę już z sobotę lub niedzielę. Kalendarzyk pokazuje że niby owulacja ma być 24 ale... Ja tam nie ufam kalendarzykowi w 100% więc zrobię sobie już wcześniej.
Mnie też kalendarzyk pokazuje 23/24 (mam dwa różne kalendarze w tel) idziemy łeb w łeb i cykle chyba też 29 dni, więc razem się będziemy doszukiwać objawów i testować ^^
Jak myślicie lepiej zamówić na allegro testy owu no name czy jednak trochę kasy sypnac i w aptekach kupować? Ja po sluzie mam problem wyczaic kiedy to bo przy przytulankach jest to ciężkie do sprawdzenia.
I jedna rzecz mnie ciekawi, jak w kalendarzyku oznaczanie Przytulanki? W sensie my zaczęliśmy dziś ^^ ale było po 24 czyli niby już wtorek i jak ja to mam w tym kalendarzu oznaczyć? Jako jeszcze poniedziałek czy już wtorek?

reklama
Hej. Wvzoraj zr0bilam bete wyszla 2.5 . To jest moj 28 dnien cyklu. @ mam miec teoretyczne w piatek. Teoretycznie poniewaz nie mam zadnych obiajow @. Nic mnie nie boli jak nigdy. Zawsze to tak cycki bolą ze nawet polozyc na brzuch sie nie moge. Jak myslicie beta ppdskoczy czy jednak czekac na @ ?

Do góry