One bazują na jakiś algorytmach a przy nieregularnych cyklach sobie mogą nie radzić, zresztą wiadomo, że kazdy organizm jest inny, więc to tylko przybliżone daty owu i @.Wszystkie te apki to jedno wielkie dziadostwo!
reklama
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Yyy no zdarzają sięO matko! Takie masz długie cykle?
Powtórz najlepiej w dniu @ o ile się nie pojawi ,czego Ci życzęCzesc dziewczynymozna dolaczyc?
Z mezem staramy sie o dzidziusia juz 11 cykli.
W tym miesiacu 7dpo mialam jednorazowe bezowe plamienie co natchnelo mnie nadzieja ktorej juz ostatnimi czasy nie mialam. Wytrzymalam z testem do 25 dnia i niestety jedna krechamoze jednak za wczesnie zatestowalam? Tym bardziej ze test z popoludnia, ale specjalnie prawie nic nie pilam w ten dzien od rana. Cykle mam 28-29dni. Dzisiaj 26 dzien i znow bylo jednorazowe plamienie, tzn. taki bezowo-brazowy sluz tylko na papierze. Juz myslalam ze to @ sie rozkreci bo test przeciez negatywny ale to jednak jeszcze nie okres. Juz nie wiem czy miec nadzieje ze moze sie udalo? Jak sadzicie? Brzuch boli jak na okres....
MamaBuni
Moj najdluzszy cykl to 31 dcO matko! Takie masz długie cykle?
Aklime
Ja mialam flo moj kalendarzyk clue ale ttlko przy tej zostalam a reszte wykasowalamJa polecam aplikache clue
Ja przy biochem miałam bete 50 a na teście dalej było bialo; u Ciebie coś się przebija więc jest już w moczu trzymam kciuki jutroChyba gdyby wczoraj to było TO, to krwawienie, to dzisiaj po południu nie byłaby mocniejsza od tej wczoraj rano.
Dobrze rozumiem?
Tym bardziej ze beta była malutka..
Moze jednak rosnie
Verona26
Ale to dzisiaj 36 dc A jak kiedy miałaś?
Yyy no zdarzają się [emoji1745]
Powtórz najlepiej w dniu @ o ile się nie pojawi ,czego Ci życzę
Verona26
U mnie się zdarzają odskocznia jak np w grudniu 43 dni [emoji33][emoji2356]Ale to chyba była biochemiczna notesy pokazywały cienie. A tak normalnie to zawsze miałam w granicach 27-32 dni [emoji4]
Moj najdluzszy cykl to 31 dc
HappyBabyMama
@Smerfetka94 ja prawdemowiac dopiero twoja dzisiejsza kreskę widzę wcześniejsze dla mnie były biały wiec na pewno zciemniala ci ta kreska. Zrób jutro betę. Tzrymam kciuki.
Mój test ovu jaśniejszy teraz niż rano. Szkoda ze nie możemy działać bo z tego jajnika co mam jajowod akurat ehhh
Mój test ovu jaśniejszy teraz niż rano. Szkoda ze nie możemy działać bo z tego jajnika co mam jajowod akurat ehhh
Cześć dziewczyny, byłam na tym wątku wcześniej kilkukrotnie, jestem aktualnie w 14 tygodniu ciąży i wpadłam trochę Was podczytać - taki sentyment. Niestety niektóre nicki są mi znane, więc znaczy, że walka nadal trwa, widzę też nowe osoby.
Chciałabym tylko powiedzieć, że bardzo trzymam za Was kciuki i się nie poddawajcie. Nie zawierzajcie całkowicie testom owulacyjnym, bo w cyklu, w którym mi się udało miałam cały czas negaty. Nie będę Wam mówić, że macie oczyścić głowę i się tym nie stresować, bo wiem, że to u większości niewykonalne. Dla mnie październik był bardzo stresującym miesiącem, a jednak wyszło To co mogę zalecić, co u mnie się sprawdziło, to przytulanki co drugi dzień przez cały cykl, a nie tylko w bliskich okolicach owu. Wiem, że nie zawsze jest taka chęć i możliwość, ale nie każdy od razu trafi w „ 10” wiem, że są dziewczyny z różnymi innymi obciążeniami, Wy macie jeszcze pod większą górkę, ale wiem, że też Wam się uda
Chciałabym tylko powiedzieć, że bardzo trzymam za Was kciuki i się nie poddawajcie. Nie zawierzajcie całkowicie testom owulacyjnym, bo w cyklu, w którym mi się udało miałam cały czas negaty. Nie będę Wam mówić, że macie oczyścić głowę i się tym nie stresować, bo wiem, że to u większości niewykonalne. Dla mnie październik był bardzo stresującym miesiącem, a jednak wyszło To co mogę zalecić, co u mnie się sprawdziło, to przytulanki co drugi dzień przez cały cykl, a nie tylko w bliskich okolicach owu. Wiem, że nie zawsze jest taka chęć i możliwość, ale nie każdy od razu trafi w „ 10” wiem, że są dziewczyny z różnymi innymi obciążeniami, Wy macie jeszcze pod większą górkę, ale wiem, że też Wam się uda
reklama
Verona26
No Co powiem że jak wprowadziłam dzisiaj że wys pwupozytywny to pokazuje jak na jutro wiec mogłoby się zgazzac[emoji4]
Ja mialam flo moj kalendarzyk clue ale ttlko przy tej zostalam a reszte wykasowalam