A ja polecam inofem. Pierwszy m-c gdy brałam, więc nie wiem czy to jego zasługa czy zbieg okoliczności ale nie zaszkodzi spróbowaćOK czyli muszę dokupić Folik i zobaczyć te suple
reklama
Ostatnio czytałam artykuł, w którym było napisane, ze warto je robić dwa lub trzy razy dziennie zeby wyłapać pik LH
O tutaj:
AfterMarket.pl :: domena chcemybycrodzicami.pl
www.chcemybycrodzicami.pl
A to ciekawostka ja to wczoraj robiłam pierwszy w życiu test owu więc póki co na spokojnie do tego podchodzę
Trochę lipa z tymi skierowaniami na usg, ale w sumie nie będzie ich aż tak dużo, więc można się przemeczyc A bierzesz luteine albo dupka? Bo ja nieSkoro już masz zaklepane to może zostaw?
Właśnie trochę kiepsko płacić za każde badanie z krwi i usg, skoro mam je za free w luxie. Jedyny minus i to co mi się nie podoba, że tam na wizycie nie robią od ręki usg, tylko dają skierowanie i trzeba się umawiać na kolejną wizytę na samo usg ale na razie chyba zostanę, w razie czego poszukam innego miejsca gdzie można iść na dodatkową konsultacje. Póki co udało mi się umówić na 24, wezmę wszystkie skierowania i będę chciała umawiać usg jakoś na początku lutego
bleucoco
Fanka BB :)
ZapisałamA ja polecam inofem. Pierwszy m-c gdy brałam, więc nie wiem czy to jego zasługa czy zbieg okoliczności ale nie zaszkodzi spróbować
locala
Widać, gratulacje [emoji3526]
Zrobiłam dzisiaj test z porannego moczu. Chyba widać cień cienia. Wieczorem kupie test o czułości 10, bo ten był 20Zobacz załącznik 1068103
locala
Mi gin zlecił zażywać pregna start, do tego pije inofem 2 saszetki dziennie ze względu na pcos.
Kochane czy ja dobrze pamiętam, że lekarze Wam polecali w trakcie starań brać suple, które normalnie biorą ciężarne? Z DHEA i Omega3 tak? Bo może skoro mąż zacznie brać te na plemniki, to mi też nie zaszkodzi bo aktualnie nie biorę nic
oczekujaca23
Cześć dziewczyny
Teraz się zorientowałam , że jesteście tutaj
U mnie 23 DC i czekamy na testowanie, ale jakoś czuje , że nic z tego...
Teraz się zorientowałam , że jesteście tutaj
U mnie 23 DC i czekamy na testowanie, ale jakoś czuje , że nic z tego...
bleucoco
Dzięki!! Zapisuję sobie wszyściutko od Was, wieczorem będę czytać i wybierać Inofem rzeczywiście można brać jako dodatek bo to w sumie tylko mioinozytol, który słyszałam, że fajnie reguluje gospodarkę hormonalnąMi gin zlecił zażywać pregna start, do tego pije inofem 2 saszetki dziennie ze względu na pcos.
Można też zamówić na allegro mio-inozytol w proszku firmy Swanson, który jest bardzo wydajny i dużo tańszy niż inofem. W przeciwieństwie do inofemu nie zawiera on kwasu foliowego, więc możesz sobie dobrać że spokojem jakieś suple dla ciężarnych bez obawy że przedobrzysz z kwasem fol.Dzięki!! Zapisuję sobie wszyściutko od Was, wieczorem będę czytać i wybierać Inofem rzeczywiście można brać jako dodatek bo to w sumie tylko mioinozytol, który słyszałam, że fajnie reguluje gospodarkę hormonalną
reklama
Trochę lipa z tymi skierowaniami na usg, ale w sumie nie będzie ich aż tak dużo, więc można się przemeczyc A bierzesz luteine albo dupka? Bo ja nie
Nic nie mam. W poprzedniej ciąży pytałam lekarza o luteine i jak to jest z tym podtrzymaniem ciąży to mi powiedział, że nie ma czegoś takiego jak podtrzymanie, a te leki pomagają tylko przy niskim progesteronie. Jeśli on jest w normie to ciąża jak ma się utrzymać to się utrzyma ja poprzednio miałam plamienia dlatego teraz każda wizyta w wc to strach.. Czekam niecierpliwie na środę i piątek
Ostatnia edycja: