Mnie już jakiś czas temu przy staraniach lekarz polecił pregna plus, wtedy jeszcze pregny start nie było. Miałam się przerzucić, ale ciągle zapomniałam że ta start się pojawiła i leciałam ciągle na pregnie plusMi gin zlecił zażywać pregna start, do tego pije inofem 2 saszetki dziennie ze względu na pcos.
reklama
locala
Fanka BB :)
Dokładnie[emoji3526] Ja zaczęłam go zażywać we wrześniu, w październiku zaszłam w ciążę [emoji4]
Dzięki!! [emoji3590][emoji3590] Zapisuję sobie wszyściutko od Was, wieczorem będę czytać i wybierać Inofem rzeczywiście można brać jako dodatek bo to w sumie tylko mioinozytol, który słyszałam, że fajnie reguluje gospodarkę hormonalną
locala
Oo dobrze wiedziec [emoji16]
Można też zamówić na allegro mio-inozytol w proszku firmy Swanson, który jest bardzo wydajny i dużo tańszy niż inofem. W przeciwieństwie do inofemu nie zawiera on kwasu foliowego, więc możesz sobie dobrać że spokojem jakieś suple dla ciężarnych bez obawy że przedobrzysz z kwasem fol.
wiola0904
ja test zrobilam w niedziele, wyszedl cien cienia a we wtorek mialam sluz zabarwiony krwia, wygladajacy jak skrzep. przez dslownie kilka minut i cisza. nie wiem co to bylo... pani doktor powiedziala ze czasem moze tak byc. teraz jestem w 13 tygodniu ciazy. takze na spokojnie. najlepiej skontroluj beta hcg z krwi i potem za 48 godzin znowu to bedzie wszystko jasneNa razie cisza...
Sluz podbarwiony tez przeszedl
Verona26
Wpisaalam i owulacje pokazało mi dzisiaj, bezsensu
Wpisz dziś w kalendarzu że test owu pozytywny. Powinno Ci pokazać że owu jutro będzie ( przynajmniej mi tak pokazało [emoji848])
Verona26
Dwa azy dziennie sam radę Ale 3 to już słabo [emoji58] chyba że zacznę robić testy owu w pracy [emoji23][emoji23][emoji23]
Ostatnio czytałam artykuł, w którym było napisane, ze warto je robić dwa lub trzy razy dziennie zeby wyłapać pik LH
O tutaj:
AfterMarket.pl :: domena chcemybycrodzicami.pl
www.chcemybycrodzicami.pl
bleucoco
O to jest super pomysł, bo kwas foliowy to jednak zalecają brać w formie leku a nie suplementu diety i dlatego brałam do tej pory Folik. Na razie z resztą witamin już nie mam problemu, bo już biorę tylko witaminę D3, więc może uda się znaleźć coś sensownegoMożna też zamówić na allegro mio-inozytol w proszku firmy Swanson, który jest bardzo wydajny i dużo tańszy niż inofem. W przeciwieństwie do inofemu nie zawiera on kwasu foliowego, więc możesz sobie dobrać że spokojem jakieś suple dla ciężarnych bez obawy że przedobrzysz z kwasem fol.
bleucoco
Staram się już tak nie sugerować, bo to samo mówili o Castagnusie a nie pomógł na dłuższą metę nawet w PMS, do którego jest dedykowany, ale to pocieszająca wiadomośćDokładnie[emoji3526] Ja zaczęłam go zażywać we wrześniu, w październiku zaszłam w ciążę [emoji4]
reklama
Smerfetka94
Nie mamA masz test w domu?