reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Zrobiłam dzisiaj test z porannego moczu. Chyba widać cień cienia. Wieczorem kupie test o czułości 10, bo ten był 20
PSX_20200114_110637.jpg

reklama
Tak wiem ze lepiej nie robic.
Ale sama wiesz ze jesli człowiek czuje sie inaczej i cos przeczuwa to ciezko jest wyrzymac

Ja na początku ciąży tez miałam plamienie. Tez się przestraszyłam. Gin obstawił mnie lekami. Luteina, duphastonem i mam super, zdrowa córeczkę, chciaz przeboje miałam cała ciąże, tyle, ze u mnie to wiek raczej zrobił swoje. 34 l jak zaszlam
Także spokojnie. Jak teraz jet cisza to nie musi to oznaczać nic zlego.
Na początku ciąży plamienia się niestety zdarzają i wiem jaki to jest dla nas okropny stres. Wizja najgorszego.

Ja mam umówiona wizytę na 04.02(miałam wtedy omówić dalszy kierunek staran;)) I właśnie myślę czy to nie za późno.. Wg @ to byłby 8 tydz ale mam tak długie cykle, że chyba inaczej powinnam liczyć..
Na te wszystkie wizyty idzie tyle kasy, że jeśli masz pakiet to ja bym skorzystała. Ewentualnie od czasu do czasu konsultacja u innego gina :)

Nie za późno [emoji846][emoji846]będzie już serduszko i przybajmniej oszczędzisz sobie stresu jak pójdziesz wcześniej i go nie będzie. Ja tak zrobiłam w poprzedniej ciąży j przez kolejne 3 tygodnie zastanawiałam się czy to serduszko się pojawi.
Odpoczywaj i ciesz się tym cudownym stanem [emoji846]

Ja mam umówiona wizytę na 04.02(miałam wtedy omówić dalszy kierunek staran;)) I właśnie myślę czy to nie za późno.. Wg @ to byłby 8 tydz ale mam tak długie cykle, że chyba inaczej powinnam liczyć..
Na te wszystkie wizyty idzie tyle kasy, że jeśli masz pakiet to ja bym skorzystała. Ewentualnie od czasu do czasu konsultacja u innego gina :)
Skoro już masz zaklepane to może zostaw?
Właśnie trochę kiepsko płacić za każde badanie z krwi i usg, skoro mam je za free w luxie. Jedyny minus i to co mi się nie podoba, że tam na wizycie nie robią od ręki usg, tylko dają skierowanie i trzeba się umawiać na kolejną wizytę na samo usg 😕 ale na razie chyba zostanę, w razie czego poszukam innego miejsca gdzie można iść na dodatkową konsultacje. Póki co udało mi się umówić na 24, wezmę wszystkie skierowania i będę chciała umawiać usg jakoś na początku lutego

reklama
Do góry