Karolina94
Fanka BB :)
Zrobiłam dzisiaj test z porannego moczu. Chyba widać cień cienia. Wieczorem kupie test o czułości 10, bo ten był 20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest piekna kreseczka!!! gratulacje mamusiu!Zrobiłam dzisiaj test z porannego moczu. Chyba widać cień cienia. Wieczorem kupie test o czułości 10, bo ten był 20Zobacz załącznik 1068103
W poprzedniej ciazy bete mialam 7 i bardzo ladnie roslaMiałaś tak graniczna betę, że wiele lekarzy nie uznało by jej za ciążowa nawet. Myślę że spokojnie okres nie długo się rozkreci.
Bede spokojniejsza gdy zrobie jeszcze test w dniu miesiączki. Dzisiaj dopiero 24dc a test juz wyszedljest piekna kreseczka!!! gratulacje mamusiu!
Beta tak szybko nie spada... Ja bym sama poszła do lekarza i nie czekała na chłopaka.Myslicie ze jesli powtorze test to cos mi to powie ? Rozjaśni?
Tak wiem ze lepiej nie robic.
Ale sama wiesz ze jesli człowiek czuje sie inaczej i cos przeczuwa to ciezko jest wyrzymac
Zrobilam dwa testy roznych firm i obydwa wyszly pozytywneZrobiłam dzisiaj test z porannego moczu. Chyba widać cień cienia. Wieczorem kupie test o czułości 10, bo ten był 20Zobacz załącznik 1068103
Ja mam umówiona wizytę na 04.02(miałam wtedy omówić dalszy kierunek staran) I właśnie myślę czy to nie za późno.. Wg @ to byłby 8 tydz ale mam tak długie cykle, że chyba inaczej powinnam liczyć..
Na te wszystkie wizyty idzie tyle kasy, że jeśli masz pakiet to ja bym skorzystała. Ewentualnie od czasu do czasu konsultacja u innego gina
Skoro już masz zaklepane to może zostaw?Ja mam umówiona wizytę na 04.02(miałam wtedy omówić dalszy kierunek staran) I właśnie myślę czy to nie za późno.. Wg @ to byłby 8 tydz ale mam tak długie cykle, że chyba inaczej powinnam liczyć..
Na te wszystkie wizyty idzie tyle kasy, że jeśli masz pakiet to ja bym skorzystała. Ewentualnie od czasu do czasu konsultacja u innego gina