reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
dziewczyny z suplementow jesli moge Wam polecic to sa tabletki i dla kobiet i dla mezczyzn, ktore nazywaja sie CONCEIVE PLUS. Produkowane sa w Uk i sa lekiem, nie suplementem. Widze ze dostepne na allegro i w niektorych sklepach online. Mieszkalam dosc dlugo w Anglii i wiele moich kolezanek wlasnie uzywajac ich, zaszlo w ciaze. Do tego z tej samej serii sa takie male tubki zlubrykantem , poprawia on jakosc plemnikow i pozwala szybciej dotrzec do jajeczek. Dostepny jest tez żel. My testowalismy tytlko 2 miesiace bo pozniej wrocilismy do Pl i z racji ze mielismy kilka miesiecy remontu to starania o dzidzie poszly troche na bok. Widze ze tutaj na babyboom jest nawet zalozony temat o skutecznosci tyc tabletek i zelu. moze warto poczytac... mysle ze nie zaszkodzi. Plusem lekow z Uk jest to, ze tam kazdy suplement dopuszczony do sprzedazy jest przebadany, u nas niestety na opakowaniu suplementow mozna sobie napisac co sie chce w skaldzie bo badania sa przeprowadzane wyrywkowo.

Chyba za pozno się zabraliśmy bo myślałam że owu mam gdzieś w 18dc
Może akurat się wstrzeliliscie :) ja wyrocznia nie jestem ,mi samej u siebie ciężko ogarnąć owu na podstawie testów. Ale biarac pod uwagę to co pisały dziewczyny to owu miałam w 34 dc czyli dzień po pozytywnym teście . Wrzucam moje testu do zerkniecia

Załączniki

• IMG_20200113_192538_HDR.jpg
    IMG_20200113_192538_HDR.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry