reklama
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Hmm ale przytulanki były już ? No to powtórzcie jeszczeWpisaalam i owulacje pokazało mi dzisiaj, bezsensu
Verona26
Tak wczoraj były i dzisiaj w nocy [emoji4]
Hmm ale przytulanki były już ? No to powtórzcie jeszcze [emoji1696]
Verona26
Chyba za pozno się zabraliśmy bo myślałam że owu mam gdzieś w 18dc
Hmm ale przytulanki były już ? No to powtórzcie jeszcze [emoji1696]
wiola0904
dziewczyny z suplementow jesli moge Wam polecic to sa tabletki i dla kobiet i dla mezczyzn, ktore nazywaja sie CONCEIVE PLUS. Produkowane sa w Uk i sa lekiem, nie suplementem. Widze ze dostepne na allegro i w niektorych sklepach online. Mieszkalam dosc dlugo w Anglii i wiele moich kolezanek wlasnie uzywajac ich, zaszlo w ciaze. Do tego z tej samej serii sa takie male tubki zlubrykantem , poprawia on jakosc plemnikow i pozwala szybciej dotrzec do jajeczek. Dostepny jest tez żel. My testowalismy tytlko 2 miesiace bo pozniej wrocilismy do Pl i z racji ze mielismy kilka miesiecy remontu to starania o dzidzie poszly troche na bok. Widze ze tutaj na babyboom jest nawet zalozony temat o skutecznosci tyc tabletek i zelu. moze warto poczytac... mysle ze nie zaszkodzi. Plusem lekow z Uk jest to, ze tam kazdy suplement dopuszczony do sprzedazy jest przebadany, u nas niestety na opakowaniu suplementow mozna sobie napisac co sie chce w skaldzie bo badania sa przeprowadzane wyrywkowo.
U
użytkownik-a
Gość
Współczuję Ci bardzo smerferka tych nerwów ,ja bym na twoim miejscu powtórzyła bete to samo powie ci lekarz nic innego nie wymyślisz jeśli spadła to niestety ciąża się nie utrzymała , A Jak poszła do góry to dobry znak .Nie mam
Hej dziewczyny, jestem tu nowa
3 cykl starań, biochemiczna już za mną. Obecnie 15dc, mam nadzieję, że tym razem pomyślnie zaskoczy
Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam mocno kciuki za każdą jedna i wszystkie razem ❤
3 cykl starań, biochemiczna już za mną. Obecnie 15dc, mam nadzieję, że tym razem pomyślnie zaskoczy
Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam mocno kciuki za każdą jedna i wszystkie razem ❤
Matka. Wariatka
Ja się ciągle zastanawiam pomiędzy Ovarin a Pregna startStaram się już tak nie sugerować, bo to samo mówili o Castagnusie a nie pomógł na dłuższą metę nawet w PMS, do którego jest dedykowany, ale to pocieszająca wiadomość
Mrufka®®®
Może akurat się wstrzeliliscie ja wyrocznia nie jestem ,mi samej u siebie ciężko ogarnąć owu na podstawie testów. Ale biarac pod uwagę to co pisały dziewczyny to owu miałam w 34 dc czyli dzień po pozytywnym teście . Wrzucam moje testu do zerknieciaChyba za pozno się zabraliśmy bo myślałam że owu mam gdzieś w 18dc
Załączniki
reklama
Aklime
Ovarin a Pregna tovo innego, bo Ovarin ma inozytol w sobie a pregna.osame witaminki, ja bral ovarin w celu rownowagi gospodarki hormonalnejJa się ciągle zastanawiam pomiędzy Ovarin a Pregna start