reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Może poprostu masz za niski progesteron. Idź do gina niech przepisze luteine czy duphaston
Nie wiem w sumie co to.
Bo od tamtej pory cisza.
Mam teraz tylko dużo sluzu lekko podbarwionego na brazowo tak jak kiedys w ciazy.
Czekam na W. az wroci z pracy. Moze to jakis krwiak czy cos.
Nic mnie nie boli....dziwne to wszystko.

Laski moj test LH z przsd chwili [emoji4] Myślicie że owu jutro? [emoji4] Wczoraj wieczorem było przytulanie i nie wiem czy dzisiaj powtarzać [emoji848]
20200114_104433.jpeg

Dokładnie taki sam miałam dziś test rano, a owulacja powinna być teoretycznie wczoraj, jednak dziś od rana czuje ból jajnika w którym był pęcherzyk. Zawsze miałam pozytywny test dzień przed owu.
Laski moj test LH z przsd chwili [emoji4] Myślicie że owu jutro? [emoji4] Wczoraj wieczorem było przytulanie i nie wiem czy dzisiaj powtarzać [emoji848]Zobacz załącznik 1068094

Jasne że jest. Ja jak tylko dowiedziałam się o ciąży poszłam i na wszelki wypadek dostałam luteine i duphaston. Z tego co kiedyś czytałam to krwawienie czy plamienie może być właśnie spowodowane niskim progiem.
Ja w listopadzie miałam plamienia. Nie dostalam nic bo powiedzial ze to placebo

reklama
Do góry