reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Może poprostu masz za niski progesteron. Idź do gina niech przepisze luteine czy duphaston
Nie wiem w sumie co to.
Bo od tamtej pory cisza.
Mam teraz tylko dużo sluzu lekko podbarwionego na brazowo tak jak kiedys w ciazy.
Czekam na W. az wroci z pracy. Moze to jakis krwiak czy cos.
Nic mnie nie boli....dziwne to wszystko.

Laski moj test LH z przsd chwili [emoji4] Myślicie że owu jutro? [emoji4] Wczoraj wieczorem było przytulanie i nie wiem czy dzisiaj powtarzać [emoji848]
20200114_104433.jpeg

Dokładnie taki sam miałam dziś test rano, a owulacja powinna być teoretycznie wczoraj, jednak dziś od rana czuje ból jajnika w którym był pęcherzyk. Zawsze miałam pozytywny test dzień przed owu.
Laski moj test LH z przsd chwili [emoji4] Myślicie że owu jutro? [emoji4] Wczoraj wieczorem było przytulanie i nie wiem czy dzisiaj powtarzać [emoji848]Zobacz załącznik 1068094

Jasne że jest. Ja jak tylko dowiedziałam się o ciąży poszłam i na wszelki wypadek dostałam luteine i duphaston. Z tego co kiedyś czytałam to krwawienie czy plamienie może być właśnie spowodowane niskim progiem.
Ja w listopadzie miałam plamienia. Nie dostalam nic bo powiedzial ze to placebo

reklama
Do góry