reklama
locala
Fanka BB :)
Może poprostu masz za niski progesteron. Idź do gina niech przepisze luteine czy duphaston
Nie wiem w sumie co to.
Bo od tamtej pory cisza.
Mam teraz tylko dużo sluzu lekko podbarwionego na brazowo tak jak kiedys w ciazy.
Czekam na W. az wroci z pracy. Moze to jakis krwiak czy cos.
Nic mnie nie boli....dziwne to wszystko.
Smerfetka94
Nie wiem czy jest sens isc na takim etapie do ginekologa
Matka. Wariatka
Testy wychodziły pozytywne, beta nisko ale w sumie jesteś przed terminem @ może coś tam jednak zobaczy. Albo da nadzieję albo... Nie zaszkodzi żeby zerknal co tam się dzieje.Nie wiem czy jest sens isc na takim etapie do ginekologa
locala
Jasne że jest. Ja jak tylko dowiedziałam się o ciąży poszłam i na wszelki wypadek dostałam luteine i duphaston. Z tego co kiedyś czytałam to krwawienie czy plamienie może być właśnie spowodowane niskim progiem.
Nie wiem czy jest sens isc na takim etapie do ginekologa
Rudaa94
Laski moj test LH z przsd chwili [emoji4] Myślicie że owu jutro? [emoji4] Wczoraj wieczorem było przytulanie i nie wiem czy dzisiaj powtarzać [emoji848]Zobacz załącznik 1068094
Powtorzyc nie zaszkodzi
Ja zaraz corke do szkoly i do apteki lub rossmana gonie. Patrze na tyn samym etapie jestesmy kiedy wg kalendarza masz owu?
locala
Dokładnie taki sam miałam dziś test rano, a owulacja powinna być teoretycznie wczoraj, jednak dziś od rana czuje ból jajnika w którym był pęcherzyk. Zawsze miałam pozytywny test dzień przed owu.
Laski moj test LH z przsd chwili [emoji4] Myślicie że owu jutro? [emoji4] Wczoraj wieczorem było przytulanie i nie wiem czy dzisiaj powtarzać [emoji848]Zobacz załącznik 1068094
Smerfetka94
Ja w listopadzie miałam plamienia. Nie dostalam nic bo powiedzial ze to placeboJasne że jest. Ja jak tylko dowiedziałam się o ciąży poszłam i na wszelki wypadek dostałam luteine i duphaston. Z tego co kiedyś czytałam to krwawienie czy plamienie może być właśnie spowodowane niskim progiem.
reklama
Verona26
Według kalendarza dopiero w 19dc Ale on bierze poprzedni długi cykl pod uwagę dlatego tak wyliczył. Ja dzisiaj 14 dc
Powtorzyc nie zaszkodzi
Ja zaraz corke do szkoly i do apteki lub rossmana gonie. Patrze na tyn samym etapie jestesmy kiedy wg kalendarza masz owu?