reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, u mnie 20dc, ale podejrzewam owu. Stad moje pytanie: jajnik boli przed czy w trakcie owulacji? Bo u mnie dziś czuć go naprawdę konkretnie :) dzieki!

reklama
Na właśnie dziś też już odczuwam bóle owulacyjne [emoji4] I teraz nie wiem kiedy zaznaczyć owu w kalendarzu dziś czy jutro[emoji848]bo test już ewidentnie pozytywny [emoji4]
Dokładnie taki sam miałam dziś test rano, a owulacja powinna być teoretycznie wczoraj, jednak dziś od rana czuje ból jajnika w którym był pęcherzyk. Zawsze miałam pozytywny test dzień przed owu.

Hmm nie zgodzę się że placebo, robiłam proga przy okazji bety, wynosił wtedy 32, natomiast zaraz po otrzymaniu wyników miałam wizytę i przepisane leki które wcześniej wymienilam, tydzień później powtarzalam wyniki beta rosła ale bardzo wolno, a prog wynosił 60. Także coś na pewno daje [emoji6] Pozatym w grudniu byłam u lekarza od niepłodności który od razu na 2 fazę po owulacji przepisał cała siatkę dupka i utrogestanu (leki kosztowały mnie 400 zł ale niestety się nie udało).
Ja w listopadzie miałam plamienia. Nie dostalam nic bo powiedzial ze to placebo

Hmm nie zgodzę się że placebo, robiłam proga przy okazji bety, wynosił wtedy 32, natomiast zaraz po otrzymaniu wyników miałam wizytę i przepisane leki które wcześniej wymienilam, tydzień później powtarzalam wyniki beta rosła ale bardzo wolno, a prog wynosił 60. Także coś na pewno daje [emoji6] Pozatym w grudniu byłam u lekarza od niepłodności który od razu na 2 fazę po owulacji przepisał cała siatkę dupka i utrogestanu (leki kosztowały mnie 400 zł ale niestety się nie udało).
Ehhhh...co za zycie.
Poczekam na chlopaka.po poludniu wraca.
Jesli krwawienia nie bedzie to przejdziemy sie do lekarza bo przyjmuje dzisiaj do pozna

reklama
Według kalendarza dopiero w 19dc Ale on bierze poprzedni długi cykl pod uwagę dlatego tak wyliczył. Ja dzisiaj 14 dc

No to ja 12 i wg kalendarza owu za 2 dni

Nie czuje sie totalnie na owu :D druga sprawa ze tak mnie wywalilo, ze to jakas tragedia. Tylko zalozyc koc na glowe i udawac ze mnie nie ma :D zobaczymy co dzis testy owu powiedza :p bo juz mnie wszystko boli :D aj ta psychika 🤣

Do góry