Zrób test, będziesz spokojniejszaDziewczyny próbuje ogarnąć sytuacje i mnie to przerasta.
Wygląda to tak, w zeszłym miesiącu biochemiczna ale wszystko się oczysciło samo bez ingerencji lekarza. A teraz miałam okresu dostać niby w niedzielę ale wczwartek w poludnie sie pojawila krew ze sluzem, w piayek popołudniu się niby zaczęła @ rozkręcać i było więcej krwi, sobota też tak jakby sama krew ale nie szalone ilości (Chyba nawet ze dwa skrzepy miałam ale głowy nie dam bo krew była wgl pełną śluzu takiego ciągnącego) w niedzielę przez cały dzień jak kot naplakal i to praktycznie śluz z krwią taki różowy albo czerwony ale nie sama krew A dziś brązowe plamienia calutki dzień ale też w niewielkiej ilości. Pierwszy okres którego nie czułam w sensie zawsze 1/2 dzień zdycham bo brzuch boli A tu nic. W niedzielę jakieś klucia jakby w macicy ale przeszło już.
I teraz podpowiedzcie mi czy to poprostu słabszy okres bo po poronieniu czy zrobić tego testa bo się coś mogło poprzesuwac i okres ogarnął że zrobił fal start?
reklama
Z drugą się udało to z trzecią ciąża też się uda trzymamy kciuki!Cześć dziewczyny trafiłam na to forum przypadkiem i tak sobie czytam wasze historie i trzymam za Was mocno kciuki A dziś chciałam się podzielić swoja. Ja dziś jestem mama dwóch córek ale droga do macierzyństwa też była wyboista. O dziecko zaczęliśmy się starać zaraz po ślubie udało się w piątym cyklu. Okres spóźnił mi się 3 dni zrobiłam test- dwie krachu, wielka radość. Wizyta u gina@ i pierwszy stres bo niby jest pęcherzyki ale mały coś my się tam nie podoba proszę się nie nastawić. Jak tu się nie nastawić jak człowiek chce poronilam w 5 tygodniu a szczescie obylo sie bez lyzeczkowania. dokładnie dzień przed wigilią i to były chyba najgorsze święta w moim życiu. Nikt nie wiedział tylko maż a wszyscy w święta życzyli dzidziusia. W kolejnym cyklu po poronienie znów spóźnił mi się okres zrobiłam test wyszedł bladzioch więc mieszane uczucia. Poszłam na bete- wynik negatywny. Znowu przeryczalam trzy dni A @ dalej brak. W końcu poszłam do lekarza A on do mnie że gratuluję będzie dzidziuś. Pełen szok do dziś nie wiem jak to się stało że beta nie pokazała ciąży lekarz mówi że musieli próbki pomylić albo coś. Minal jakis czas dokładnie w walentynki dostałam plamień takich dość mocnych i znów panika. Dostałam duphaston na podtrzymanie i tak do 5 miesiąca dziś córkę ma 7 lat z drugą już bez atrakcji zaszłam w 5 cyklu ale też plamiłam i brałam duphaston. Nie traccie nadziei. Włącznie. Trzymam kciuki.
Weronika1212
Fanka BB :)
Hej moje pytanie, wstawilam 2 dni temu testy i ten z 11.01 był uznany za pozytywny dziś robię test i takie coś. (13.01) dodatkowo zrobiłam jeszcze 2 dziś z 2 zdjęcia. Dokładnie z 13.01 są trzy testy z 3 firm
bleucoco
Antybiotyk dostałam, ale po wzięciu go zjadłam kawałek czekolady i strasznie mnie zemdliło. Boję się, że zaraz go zwymiotuję. Okres nie przyszedł. Sam śluz brązowy cały dzień. Przez chwilę tylko odrobinę był ciemnobrązowy taki bordowawy, ale nie krew. Może się rozkręci jutro.Daj znać po lekarzu. Kciuki
bleucoco
No to u mnie to samo kochana. Cały dzień brązowe plamienie i brązowy śluz mimo bólu jak na @. Teraz wzięłam antybiotyk, zjadłam wcześniej kolację i później zjadłam czekoladę żeby sobie trochę cukier ponieść i strasznie mnie zemdliło. Do tej pory chce mi się wymiotować, trochę już przechodzi. Hormony nieźle płatają figle. Czekamy co nas spotka z tymi plamieniami w najbliższych dniach, ale ja już i tak nie myślę o ciążyTulam bardzo mocno [emoji847][emoji847]
U mnie też sytuacja dziwna, jest plamienie, bólu jak na @ brak, dzisiaj jakieś mdłości, lekko bolał mnie jajnik, test negatywny
Bardzo mocno trzymam kciuki żeby to nie była @
bleucoco
I mimo to nie wychodziły Ci testy tak?27mIU/ml nie chce się za bardzo ekscytować, ostatnio jak sprawdzałam było 20 a później zaczęłam krwawic, więc na luzie lekarz mi powiedział, że po poronieniu /biochemicznej zwiększa się prawdopodobieństwo zajścia w ciążę więc może się uda
Ja okres powinnam dostać 30, ale że owu pewnie będzie miała jka zwykle 19dc czyli 16 stycznia to pierwszy test ciążowy spróbuję 25/260 [emoji846]Pół wątku będzie testowalo w tym terminie [emoji28]
Verona26
To będziemy pewnie razem testować [emoji7]! Mi wypada niby według aplikacji na 01.02 Ale dziś 13 dzień cyklu i chyba s8e zbliża bo tets owu już raczej pozytywny [emoji4]
Ja okres powinnam dostać 30, ale że owu pewnie będzie miała jka zwykle 19dc czyli 16 stycznia to pierwszy test ciążowy spróbuję 25/260 [emoji846]
reklama
U mnie tak wychodzi zazwyczaj dzień przed pozytywnym [emoji846] za to u mojej przyjaciółki tak wychodzi pozytywny. zobacz jeszcze jutro. Ilu dniowe masz cykle? U mnie 31-33 robię testu owu od sierpnia i wszystkie były pozytywne 19dcTo będziemy pewnie razem testować [emoji7]! Mi wypada niby według aplikacji na 01.02 Ale dziś 13 dzień cyklu i chyba s8e zbliża bo tets owu już raczej pozytywny [emoji4]Zobacz załącznik 1067927