reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jest dalej brązowe plamienie, ale takie jakby pod koniec okresu, jakby organizm się oczyszczał. Nie wiem czy rozkręci się dziś czy jutro czy wcale 🤷🏼‍♀️ Może to dopiero początek. I tak krótki ten cykl, tylko 29 dni. Na razie umieram z powodu zapalenia ucha. Ból niemiłosierny. Jadę właśnie do lekarza. Mam nadzieję, że coś pomoże :( Kiepsko zaczął się ten rok :(
Oh no to powodzenia u lekarza i oby ból szybko minął ☹️

reklama
Ja byłam u lekarza po mniej więcej roku starań, ale mówiłam, że dopiero co skończyłam karmienie piersią, to mi powiedział, że pewnie mam cykle bezowulacyjne przez karmienie i żebym przyszła za rok.. więc poszłam do innego, który powiedział, że jak za 3 cykle się nie uda to on mi zrobi drożność jajowodów (w między czasie przeczytałam o nim opinie na necie, że to jakiś zbok[emoji23] więc się do niego nie odezwałam), poszłam do trzeciego, który kazał zrobić badania mężowi, a mężowi zajęło to 9 miesięcy [emoji23] i tak się zrobiło 25 cykli starań. Teraz mąż ma być do androloga, a ja myślę nad tym Sono-HSG w środę [emoji1745]
Powiedzcie proszę czy te badania wszystkie zdecydowalyscie robić sobie same? Staram się od 6 cykli, większość opinii mówi, że jakby problem z poczęciem zaczyna się dopiero po roku starań. I dopiero wtedy lekarze ewentualnie mogą coś tam zlecić. A jak to wygląda w rzeczywistości? Nie chce czekać jeszcze pół roku [emoji58]

27mIU/ml 🙈 nie chce się za bardzo ekscytować, ostatnio jak sprawdzałam było 20 a później zaczęłam krwawic, więc na luzie 🤔 lekarz mi powiedział, że po poronieniu /biochemicznej zwiększa się prawdopodobieństwo zajścia w ciążę 🤨 więc może się uda
to prawda... po poronieniu i ciazy biochem jesli nie bylo lyzeczkowania szanse na zajscie od razu po sa bardzo duze. ja jestem tego przykladem :) trzymam bardzo mocno kciuki, zeby dzidzius rosl pieknie!

Oj mój również chyba [emoji23][emoji23][emoji23] oczywiście plusa na teście owu również wykorzystałam i ciagle żyje nadzieja. Już 3 raz zmienia mi się termin @ w tym cyklu. Teraz apka, po ostatnim pozytywnym teście owu pokazuje mi @ na 25.01, czyli w dzień wizyty u gina. Ohh jaka byłbym szczeliwa gdybym zamiast @ zobaczyła dwie kreski
Mi też termin zmieniła 3 razy 😂 najpierw miałam na wczoraj , potem na dzień dziadka a teraz na 25.01 😂
Walczymy !

reklama
Do góry