reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Testy białe, albo ja sikac nie umiem 😂 a Ty zrobiłaś test? Może to wcale nie @ się rozkręca?
Robiłam wczoraj rano, bo już nie wytrzymałam, dwa pełne dni po pierwszym plamieniu i biały cały :) Termin @ mam w środę. Poczekam, czy się rozkręci to plamienie brązowe, ale nie wiem czy byłoby takie dziwne w ciąży, w sensie taki śluz brązowy. Nie jest go mało, ale też to nie jest okres. Czy ja to teraz mam traktować jako 1 dc? Sama nie wiem XD

Ogólnie przez ostatni rok jak na zdjęciu. Tylko ostatni był mega długo 42 dni [emoji4] Ale śluz płodny miałam dopiero w 26dc to chyba po antybiotykach które brałam na zapalenie płuc [emoji4] Myślę że jak owu byłaby w środę w 15 dc to ten będzie miał 29 dni [emoji4]
U mnie tak wychodzi zazwyczaj dzień przed pozytywnym [emoji846] za to u mojej przyjaciółki tak wychodzi pozytywny. zobacz jeszcze jutro. Ilu dniowe masz cykle? U mnie 31-33 robię testu owu od sierpnia i wszystkie były pozytywne 19dc
Screenshot_20200111-141541_My%20Calendar.jpeg

Zawsze coś [emoji849]
Robiłam wczoraj rano, bo już nie wytrzymałam, dwa pełne dni po pierwszym plamieniu i biały cały :) Termin @ mam w środę. Poczekam, czy się rozkręci to plamienie brązowe, ale nie wiem czy byłoby takie dziwne w ciąży, w sensie taki śluz brązowy. Nie jest go mało, ale też to nie jest okres. Czy ja to teraz mam traktować jako 1 dc? Sama nie wiem XD

Zawsze coś [emoji849]
Niestety, ten rok fajnie się nie zaczął :( Zmuszam sie żeby te nudności ustały, bo szkoda antybiotyku , który dopiero co wzięłam. Ale to chyba nie może być objaw antybiotyku, bo dopiero co 15 min temu go wzięłam to on nawet jeszcze się w żołądku nie rozpuścił. To chyba po tej czekoladzie tak mnie zemdliło 😂 Kładę się, może przejdzie

Biedna:(
Niestety, ten rok fajnie się nie zaczął :( Zmuszam sie żeby te nudności ustały, bo szkoda antybiotyku , który dopiero co wzięłam. Ale to chyba nie może być objaw antybiotyku, bo dopiero co 15 min temu go wzięłam to on nawet jeszcze się w żołądku nie rozpuścił. To chyba po tej czekoladzie tak mnie zemdliło [emoji23] Kładę się, może przejdzie

Dziewczyny, myślicie, że jak mam 7dc to możemy z mężem się poprzytulać[emoji23] jeśli tą drożność mam mieć w środę? Raczej marne szanse na owulację dziś [emoji23]

reklama
Do góry