Testy białe, albo ja sikac nie umiem a Ty zrobiłaś test? Może to wcale nie @ się rozkręca?I mimo to nie wychodziły Ci testy tak?
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Robiłam wczoraj rano, bo już nie wytrzymałam, dwa pełne dni po pierwszym plamieniu i biały cały Termin @ mam w środę. Poczekam, czy się rozkręci to plamienie brązowe, ale nie wiem czy byłoby takie dziwne w ciąży, w sensie taki śluz brązowy. Nie jest go mało, ale też to nie jest okres. Czy ja to teraz mam traktować jako 1 dc? Sama nie wiem XDTesty białe, albo ja sikac nie umiem a Ty zrobiłaś test? Może to wcale nie @ się rozkręca?
Verona26
Ogólnie przez ostatni rok jak na zdjęciu. Tylko ostatni był mega długo 42 dni [emoji4] Ale śluz płodny miałam dopiero w 26dc to chyba po antybiotykach które brałam na zapalenie płuc [emoji4] Myślę że jak owu byłaby w środę w 15 dc to ten będzie miał 29 dni [emoji4]
U mnie tak wychodzi zazwyczaj dzień przed pozytywnym [emoji846] za to u mojej przyjaciółki tak wychodzi pozytywny. zobacz jeszcze jutro. Ilu dniowe masz cykle? U mnie 31-33 robię testu owu od sierpnia i wszystkie były pozytywne 19dc
Qwertyy77
Ja, ale ledwo wykryte. Na lekach jestem od dwóch miesiecyCzy są tu dziewczyny starające się mające hashimoto?
Mikstura
Zawsze coś [emoji849]
Robiłam wczoraj rano, bo już nie wytrzymałam, dwa pełne dni po pierwszym plamieniu i biały cały Termin @ mam w środę. Poczekam, czy się rozkręci to plamienie brązowe, ale nie wiem czy byłoby takie dziwne w ciąży, w sensie taki śluz brązowy. Nie jest go mało, ale też to nie jest okres. Czy ja to teraz mam traktować jako 1 dc? Sama nie wiem XD
bleucoco
Niestety, ten rok fajnie się nie zaczął Zmuszam sie żeby te nudności ustały, bo szkoda antybiotyku , który dopiero co wzięłam. Ale to chyba nie może być objaw antybiotyku, bo dopiero co 15 min temu go wzięłam to on nawet jeszcze się w żołądku nie rozpuścił. To chyba po tej czekoladzie tak mnie zemdliło Kładę się, może przejdzieZawsze coś [emoji849]
Mikstura
Biedna
Niestety, ten rok fajnie się nie zaczął Zmuszam sie żeby te nudności ustały, bo szkoda antybiotyku , który dopiero co wzięłam. Ale to chyba nie może być objaw antybiotyku, bo dopiero co 15 min temu go wzięłam to on nawet jeszcze się w żołądku nie rozpuścił. To chyba po tej czekoladzie tak mnie zemdliło [emoji23] Kładę się, może przejdzie
bleucoco
A przytulanie jest przeciwskazaniem do badania? Jak nie, to czemu nieDziewczyny, myślicie, że jak mam 7dc to możemy z mężem się poprzytulać[emoji23] jeśli tą drożność mam mieć w środę? Raczej marne szanse na owulację dziś [emoji23]
reklama
wiola0904
ja wlasnie czytam, ze nie nalezy wspolzyc w cyklu kiedy ma byc badanieDziewczyny, myślicie, że jak mam 7dc to możemy z mężem się poprzytulać[emoji23] jeśli tą drożność mam mieć w środę? Raczej marne szanse na owulację dziś [emoji23]