reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dawno mnie tu nie było. Tyle piszecie, że nie nadrobie. Od poronienia jestem w domu na zwolnieniu i opieka nad synem pochłania cały mój czas taki z niego gagatek 🙉🙈 ja jestem właśnie po owulacji. Była chyba wczoraj wg moich objawów.
@olaaa7 a u Ciebie jak wygląda sytuacja? Bo chyba dobrze kojarzę, że jesteśmy w podobnym dniu cyklu?

właśnie wyczytałam,ze pierwsze nudności,wymioty moga pojawic sie juz po 2-tygodniach od ostatniej miesiaczki,kazdy organizm jest inny,wiec i objawy moga byc szybciej

gratulacje dziewczyny,widzialam Wasze kreseczki [emoji7] i trzymam kciuki ,u mnie dzisiaj 19dc w nocy lekko bolal brzuch i lewy jajnik,budzilam sie w nocy i sprawdzalam czy wszystko ok,bo ostatnio w 18 dc dostalam krwotoku ( lekarz mowil,ze moglo to byc poronienie )
Poronienie w 18 dniu cyklu ?? Przecież to zaraz po owulacji

27mIU/ml [emoji85] nie chce się za bardzo ekscytować, ostatnio jak sprawdzałam było 20 a później zaczęłam krwawic, więc na luzie [emoji848] lekarz mi powiedział, że po poronieniu /biochemicznej zwiększa się prawdopodobieństwo zajścia w ciążę 🤨 więc może się uda

Taka miałam pierwsza betę w ciąży z moja córeczka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ostatnio sprawdzałam nawet
Gratuluje

Mi też termin zmieniła 3 razy [emoji23] najpierw miałam na wczoraj , potem na dzień dziadka a teraz na 25.01 [emoji23]
Walczymy !

To jestesmy we dwie z pokręconym cyklem i terminem @ na 25.01 [emoji23][emoji23] kiedy testujesz? Ja przez to,,.ze ten cykl taki dziwaczny robie te testy już od dawna co kilka dni. Dzisiaj robiłam i biel wiec teraz prwnie za dwa-trzy dni zrobie

reklama
Dawno mnie tu nie było. Tyle piszecie, że nie nadrobie. Od poronienia jestem w domu na zwolnieniu i opieka nad synem pochłania cały mój czas taki z niego gagatek 🙉🙈 ja jestem właśnie po owulacji. Była chyba wczoraj wg moich objawów.
@olaaa7 a u Ciebie jak wygląda sytuacja? Bo chyba dobrze kojarzę, że jesteśmy w podobnym dniu cyklu?
U mnie dziś 21 DC. Wczoraj i dziś mam śluz z krwią, najpierw brązową a potem lekko rozowo-brazowa, ale dziś nie ma tego specjalnie dużo. Przed tym śluzem jakoś 2-3 dni miałam całkiem sucho. Dziś boli mnie też kość ogonowa i dookoła niej. Nie mam żadnych objawów owu, nic nie boli, nie kłuje. Martwię się że wcale nie było owu w tym cyklu. Jeszcze ostatnio jakoś jestem rozdrażniona, nawet mój mnie drażni tak że dziś już nici z przytulanek, kładę się spać.

Do góry