reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dawno mnie tu nie było. Tyle piszecie, że nie nadrobie. Od poronienia jestem w domu na zwolnieniu i opieka nad synem pochłania cały mój czas taki z niego gagatek 🙉🙈 ja jestem właśnie po owulacji. Była chyba wczoraj wg moich objawów.
@olaaa7 a u Ciebie jak wygląda sytuacja? Bo chyba dobrze kojarzę, że jesteśmy w podobnym dniu cyklu?

właśnie wyczytałam,ze pierwsze nudności,wymioty moga pojawic sie juz po 2-tygodniach od ostatniej miesiaczki,kazdy organizm jest inny,wiec i objawy moga byc szybciej

gratulacje dziewczyny,widzialam Wasze kreseczki [emoji7] i trzymam kciuki ,u mnie dzisiaj 19dc w nocy lekko bolal brzuch i lewy jajnik,budzilam sie w nocy i sprawdzalam czy wszystko ok,bo ostatnio w 18 dc dostalam krwotoku ( lekarz mowil,ze moglo to byc poronienie )
Poronienie w 18 dniu cyklu ?? Przecież to zaraz po owulacji

27mIU/ml [emoji85] nie chce się za bardzo ekscytować, ostatnio jak sprawdzałam było 20 a później zaczęłam krwawic, więc na luzie [emoji848] lekarz mi powiedział, że po poronieniu /biochemicznej zwiększa się prawdopodobieństwo zajścia w ciążę 🤨 więc może się uda

Taka miałam pierwsza betę w ciąży z moja córeczka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ostatnio sprawdzałam nawet
Gratuluje

Mi też termin zmieniła 3 razy [emoji23] najpierw miałam na wczoraj , potem na dzień dziadka a teraz na 25.01 [emoji23]
Walczymy !

To jestesmy we dwie z pokręconym cyklem i terminem @ na 25.01 [emoji23][emoji23] kiedy testujesz? Ja przez to,,.ze ten cykl taki dziwaczny robie te testy już od dawna co kilka dni. Dzisiaj robiłam i biel wiec teraz prwnie za dwa-trzy dni zrobie

reklama
Dawno mnie tu nie było. Tyle piszecie, że nie nadrobie. Od poronienia jestem w domu na zwolnieniu i opieka nad synem pochłania cały mój czas taki z niego gagatek 🙉🙈 ja jestem właśnie po owulacji. Była chyba wczoraj wg moich objawów.
@olaaa7 a u Ciebie jak wygląda sytuacja? Bo chyba dobrze kojarzę, że jesteśmy w podobnym dniu cyklu?
U mnie dziś 21 DC. Wczoraj i dziś mam śluz z krwią, najpierw brązową a potem lekko rozowo-brazowa, ale dziś nie ma tego specjalnie dużo. Przed tym śluzem jakoś 2-3 dni miałam całkiem sucho. Dziś boli mnie też kość ogonowa i dookoła niej. Nie mam żadnych objawów owu, nic nie boli, nie kłuje. Martwię się że wcale nie było owu w tym cyklu. Jeszcze ostatnio jakoś jestem rozdrażniona, nawet mój mnie drażni tak że dziś już nici z przytulanek, kładę się spać.

Do góry