reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No jednak u mnie testy miarodajne.
Ona mówiła że pęcherzyki przerośnięte i nic z tego ale nie nazwała tego torbielami [emoji848]Nie wiem czy 31 i 27 mm jeszcze mogą pęknąć. Od wczoraj jakieś kreski mam na teście owu, zobacze wieczorem może jeszcze i od jutra dupka, chociaż mam go ze sobą i mogłabym brać go już.
Oj :((( czyli taka lipa jak u mnie. Czyli na to wychodzi ze tez nie masz owu w większości cyklów? :/
To w następnym cyklu niech ci da coś na pekniecie.

reklama
Ginka stwierdziła że nie pękną. Czytałam jakiś czas temu że 3 cm to już torbiel. Zrobię test jeszcze dzisiaj, od wczoraj jakaś krecha jest ale żaden pozytyw.
A może one pekna dziś lub jutro tylko nie wiem czy ten 31 to nie za duży ... Zrób może dziś test owu
Nie no nie w większości cykli, chociaż jakby liczyć te bezowulacyjne po odstawieniu tabletek to większość. Ale na aromku pierwszy raz mi nie pękły.
Te pęcherzyki się ze sobą stykają i ona twierdzi że to może dlatego nie pękły.
Oj :((( czyli taka lipa jak u mnie. Czyli na to wychodzi ze tez nie masz owu w większości cyklów? :/
To w następnym cyklu niech ci da coś na pekniecie.

Ginka stwierdziła że nie pękną. Czytałam jakiś czas temu że 3 cm to już torbiel. Zrobię test jeszcze dzisiaj, od wczoraj jakaś krecha jest ale żaden pozytyw. Nie no nie w większości cykli, chociaż jakby liczyć te bezowulacyjne po odstawieniu tabletek to większość. Ale na aromku pierwszy raz mi nie pękły.
Te pęcherzyki się ze sobą stykają i ona twierdzi że to może dlatego nie pękły.
A ile razy brałaś Aromek? W ilu cyklach?

Masz rację, zgodzę się z Tobą w zupełności. Wiem że nie powinnam tak zareagować ale po prostu już mi nerwy puściły,bo co miesiąc jest "coś". Pójdziemy w weekend na dobry obiadek, spacer i pewnie będzie lepiej :) dam mu jednak kilka dni na odsapnięcie, a w przyszłym miesiącu już po prostu kiedy będzie seks to będzie, ale z góry już się nie nastawiam na nic. Choć mój mąż jest raczej człowiekiem o małych potrzebach więc jak sama nie zacznę albo nie powiem to może nie być nic bardzo długo [emoji2368]
Warto popróbować nowych pozycji lub jakieś seksi ubranka i więcej luzu i przyjemności [emoji3526]

Agnieszka a co ci lekarz dawał na pęknięcie? U mnie podobna sytuacja o Twojej. Byłam i lekarza o mam torbiele krwotoczne po 3.5 cm... Jestem umówiona w 10 DC na kontrolę na której lekarz chce mi coś właśnie podać na pęknięcie pęcherzyka. To będzie pierwszy raz u mnie...

Mój też pierwszy. Dała mi recepte na zatstrzyk ovitrelle. Nie wiem jak ja go sobie sama zrobię [emoji28]
Żałuję że w tym cyklu nie wzięłam. Ale pocieszam się że bliźniaki mi nie grożą póki co [emoji28]
Agnieszka a co ci lekarz dawał na pęknięcie? U mnie podobna sytuacja o Twojej. Byłam i lekarza o mam torbiele krwotoczne po 3.5 cm... Jestem umówiona w 10 DC na kontrolę na której lekarz chce mi coś właśnie podać na pęknięcie pęcherzyka. To będzie pierwszy raz u mnie...

reklama
@aga.i.nieszka a w przyszłym cyklu dostaniesz coś na pęknięcie? Mówiła coś gin na ten temat?
Edit: już doczytalam😅 a ten zastrzyk to w brzuch się robi czy gdzie? 😱

@Vici32 ale nam się trudne egzemplarze trafiły 😅 mój to przed staraniami to masakra, prawie w ogóle chęci z jego strony. Teraz czasem sam zainicjuje zbliżenie ale to dlatego, że on bardzo chce mieć dziecko, ja po prostu chce, ale też ułożyłabym sobie życie bez dziecka (bardzo długo mówiłam że nie ma mowy że w ogóle będę miała dziecko).

Do góry