reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Rozumiem cię naprawdę.
Ja odstanie jak mój mąż pytał co teraz kiedy można i co zrobić żeby się udało to odpowiedziałam „żeby zajść w ciaze tzreba uprawiać seks- dużo seksu” uśmiechnął się tylko i mówi - a on jedzenia ogórkowej się nie uda ? ;)
Żeby to było takie proste, że gar zupy i tyle wystarczy 😁 ale dziękuję, że napisałaś mi jak to wygląda z boku. Muszę sobie poukładać w głowie :)

reklama
Kochana A czemu aż do lutego ???
Kochana będzie dobrze 3 tygodnie miną szybko . Dla pocieszenia mogę Ci napisać że ja wiem że przynajmniej do lutego nie mogę zacząć starań , to jest trochę dłużej niż 3 tygodnie. Nie jest mi łatwo się z tym pogodzić ale wiem że nie przeskocze tego . Jestem tu z wami i jakoś miłej ten czas leci :) . Jesteśmy z Tobą :) i masz prawo być wściekła nie przejmuj się :*

Jak to robisz że chudniesz ? Szybko mi tu mów bo ja też potrzebuje [emoji28]

Dzieczyny ja wiem ze to nie licytacja i tak jak napisała KiedyPytam nie ma ze ja mam lepiej ktoś ma gorzej ale ja po urodzeniu dziecka musiałam się wstrzymać dwa lata ze staraniami- dwa lata! Potem zaszłam w ciaze pozamaciczna i musiałam odczekać minimum pol roku. Odczekalam. Potem badanie hsg dwa mce stracone bo przed badaniem nie mogliśmy się starac i po badaniu w sumie tez nie bo okazało się ze polip. Wiec przed usunięciem polipa znów celibat i po usunięciu znów celibat. Wiec tych pauz jest mnóstwo. Mnie pauzy nie martwią bo wole poczekac ale zajść w zdrowa donoszone ciaze niż na wariata pospieszyć się a potem stracic ciaze bo organizm nie doszedł do siebie np. Czasem warto chwile poczekac. Ja chciałam mieć drugie dziecko zaraz po pierwszym. A zaraz minie 4 lata. Trudno. Ja mam tylko nadzieje ze się doczekam. Nie musi być jutro ale żeby się udało zanim mnie zamkną w białym kaftanie w domu bez klamek ;)

No to możemy sobie piątkę przybic, u mnie jest dokładnie tak samo, małe potrzeby czasem mimo chęci nie wychodzi, płacz, na poczarku było przy nim teraz bardziej w ukryciu, jeśli ja bym nie mówiła mu że to już ten czas, że mam plodny, to przez cały miesiąc mogłoby nic nie być :(
Masz rację, zgodzę się z Tobą w zupełności. Wiem że nie powinnam tak zareagować ale po prostu już mi nerwy puściły,bo co miesiąc jest "coś". Pójdziemy w weekend na dobry obiadek, spacer i pewnie będzie lepiej :) dam mu jednak kilka dni na odsapnięcie, a w przyszłym miesiącu już po prostu kiedy będzie seks to będzie, ale z góry już się nie nastawiam na nic. Choć mój mąż jest raczej człowiekiem o małych potrzebach więc jak sama nie zacznę albo nie powiem to może nie być nic bardzo długo [emoji2368]

No jednak u mnie testy miarodajne.
Ona mówiła że pęcherzyki przerośnięte i nic z tego ale nie nazwała tego torbielami [emoji848]Nie wiem czy 31 i 27 mm jeszcze mogą pęknąć. Od wczoraj jakieś kreski mam na teście owu, zobacze wieczorem może jeszcze i od jutra dupka, chociaż mam go ze sobą i mogłabym brać go już.
Kurde. No Aga to w przyszłym mcu stymulacja i musi się udać. No jescze mąż musi zadziałać. Widzisz jednak te testy owu miarodajne bo nie wyszedł ci pozytyw

reklama
No jednak u mnie testy miarodajne.
Ona mówiła że pęcherzyki przerośnięte i nic z tego ale nie nazwała tego torbielami [emoji848]Nie wiem czy 31 i 27 mm jeszcze mogą pęknąć. Od wczoraj jakieś kreski mam na teście owu, zobacze wieczorem może jeszcze i od jutra dupka, chociaż mam go ze sobą i mogłabym brać go już.
A może one pekna dziś lub jutro tylko nie wiem czy ten 31 to nie za duży ... Zrób może dziś test owu

Do góry