reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Rozumiem cię naprawdę.
Ja odstanie jak mój mąż pytał co teraz kiedy można i co zrobić żeby się udało to odpowiedziałam „żeby zajść w ciaze tzreba uprawiać seks- dużo seksu” uśmiechnął się tylko i mówi - a on jedzenia ogórkowej się nie uda ? ;)
Żeby to było takie proste, że gar zupy i tyle wystarczy 😁 ale dziękuję, że napisałaś mi jak to wygląda z boku. Muszę sobie poukładać w głowie :)

reklama
Kochana A czemu aż do lutego ???
Kochana będzie dobrze 3 tygodnie miną szybko . Dla pocieszenia mogę Ci napisać że ja wiem że przynajmniej do lutego nie mogę zacząć starań , to jest trochę dłużej niż 3 tygodnie. Nie jest mi łatwo się z tym pogodzić ale wiem że nie przeskocze tego . Jestem tu z wami i jakoś miłej ten czas leci :) . Jesteśmy z Tobą :) i masz prawo być wściekła nie przejmuj się :*

Jak to robisz że chudniesz ? Szybko mi tu mów bo ja też potrzebuje [emoji28]

Dzieczyny ja wiem ze to nie licytacja i tak jak napisała KiedyPytam nie ma ze ja mam lepiej ktoś ma gorzej ale ja po urodzeniu dziecka musiałam się wstrzymać dwa lata ze staraniami- dwa lata! Potem zaszłam w ciaze pozamaciczna i musiałam odczekać minimum pol roku. Odczekalam. Potem badanie hsg dwa mce stracone bo przed badaniem nie mogliśmy się starac i po badaniu w sumie tez nie bo okazało się ze polip. Wiec przed usunięciem polipa znów celibat i po usunięciu znów celibat. Wiec tych pauz jest mnóstwo. Mnie pauzy nie martwią bo wole poczekac ale zajść w zdrowa donoszone ciaze niż na wariata pospieszyć się a potem stracic ciaze bo organizm nie doszedł do siebie np. Czasem warto chwile poczekac. Ja chciałam mieć drugie dziecko zaraz po pierwszym. A zaraz minie 4 lata. Trudno. Ja mam tylko nadzieje ze się doczekam. Nie musi być jutro ale żeby się udało zanim mnie zamkną w białym kaftanie w domu bez klamek ;)

No to możemy sobie piątkę przybic, u mnie jest dokładnie tak samo, małe potrzeby czasem mimo chęci nie wychodzi, płacz, na poczarku było przy nim teraz bardziej w ukryciu, jeśli ja bym nie mówiła mu że to już ten czas, że mam plodny, to przez cały miesiąc mogłoby nic nie być :(
Masz rację, zgodzę się z Tobą w zupełności. Wiem że nie powinnam tak zareagować ale po prostu już mi nerwy puściły,bo co miesiąc jest "coś". Pójdziemy w weekend na dobry obiadek, spacer i pewnie będzie lepiej :) dam mu jednak kilka dni na odsapnięcie, a w przyszłym miesiącu już po prostu kiedy będzie seks to będzie, ale z góry już się nie nastawiam na nic. Choć mój mąż jest raczej człowiekiem o małych potrzebach więc jak sama nie zacznę albo nie powiem to może nie być nic bardzo długo [emoji2368]

No jednak u mnie testy miarodajne.
Ona mówiła że pęcherzyki przerośnięte i nic z tego ale nie nazwała tego torbielami [emoji848]Nie wiem czy 31 i 27 mm jeszcze mogą pęknąć. Od wczoraj jakieś kreski mam na teście owu, zobacze wieczorem może jeszcze i od jutra dupka, chociaż mam go ze sobą i mogłabym brać go już.
Kurde. No Aga to w przyszłym mcu stymulacja i musi się udać. No jescze mąż musi zadziałać. Widzisz jednak te testy owu miarodajne bo nie wyszedł ci pozytyw

reklama
No jednak u mnie testy miarodajne.
Ona mówiła że pęcherzyki przerośnięte i nic z tego ale nie nazwała tego torbielami [emoji848]Nie wiem czy 31 i 27 mm jeszcze mogą pęknąć. Od wczoraj jakieś kreski mam na teście owu, zobacze wieczorem może jeszcze i od jutra dupka, chociaż mam go ze sobą i mogłabym brać go już.
A może one pekna dziś lub jutro tylko nie wiem czy ten 31 to nie za duży ... Zrób może dziś test owu

Do góry