reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Rety ja mam podobnie. [emoji1751] Ja już prawie wymiotuje tą ilością leków. Dziewczyny może ja też kupię ta mace? To cos daje?
Ja z głupoty z 2 miesiące temu kupiłam w Rossmannie zauważyłam lepszy sluz ale jeszcze brałam olej z wiesiołka. (teraz zapomniałam zamówić [emoji1751]‍[emoji3601]) jeszcze biorę tabletki Twój cel to długie i gęste włosy

Mojemu niektóre tabletki też wciskam ale to jak z małym dzieckiem [emoji1751]‍[emoji3601]

Hej laski. Nie odzywam się bo brak mi czasu. Kazdej co zobaczyła dwie kreski na ciążowych gratki i spokojnej ciąży [emoji323][emoji322] a tym co się starają i są przed testowaniem życzę powodzenia i owocnych starań.

Dzisiaj mam 14dc możecie ocenić moje testy owu? Czy on pozytyw czy jeszcze nie? Na żywo jest troszeczkę jaśniejsza kreska testowa niż kontrolna dlatego opinia mi się wasza przyda. Powtórzyć jeszcze jutro test tak na wszelki wypadek? Zobacz załącznik 1176296
Pozytyw

Chyba faceci czasami Nas nie rozumieja.. moj sobie pachwiny odparzyl jak ja mialam plodne w 2cs Ostatni cykl zmarnowany bo na owu polecialam do PL.. wrocilam to tydzien dochodzilam do siebie.. teraz kolejny cykl przed nami. Udalo nam sie prawie ( cb) jak Nas ponioslo :D w 1cs..

reklama
Do góry