reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Spienił się??

Standardowo, że ja wymyślam, że chodzę od lekarza do lekarza 🤦‍♀️ że przecież ostatnio byłam. Ze znowu się naczytałam 🤣 tylko, że mnie nigdy intuicja nie myli. 🤷‍♀️ bo mi się przypomniało, że kiedyś u innego gina słyszałam, że małe pęcherzyki i brak dominującego wtedy jeszcze nie myślałam o dzieciach potem zmieniłam gina, wyszedł polip, zabieg i zaraz ciąża, a może coś jest u mnie w tych jajkach. A mój obecny lekarz to taki raczej staromodny i on mało co chce diagnozować proszę czekać owulacja była 🤦‍♀️
Ble, ble ble. Chusteczka już nic staremu nie gadam.

Możesz i nawet trojaczki mieć ja też przygarnę 🤣💪

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. U mnie bez zmian tzn. bez ciąży. Ale do przodu cały czas. Czekam na termin laparoskopii- mam zgłosić się na oddział po najbliższym okresie i ustalić termin (okres mam mieć w sobotę, ale owu się przesunęła 3-4 dni). Mam mieć podczas niej drożność, spr zrostu stanu podwozia ;) i sprawdzenie włókniaka (nowotwór łagodny jajnika- mam nadzieję, że na tym zostanie). Z jednej strony boję się tej operacji, trzydniowego pobytu w szpitala. Z drugiej pokładam nadzieję, że będzie dobrze.

Kurde rozumiem Cię @aga.i.nieszka, też bym nie chciała bliźniaków 🤣 a już w ogóle jako pierwsze dzieci, bo to człowiek nie wie co z czym a tu wszystko razy dwa 😁 także trzymam kciuki za jednego okruszka 😁
A co do chłopów.. 😛 Mnie mój też wczoraj wkurzył, bo te kilka dni kiedy jestem pylna a on nie domogl 🤷‍♀️ i się popłakałam, że na cholere to wszystko i w ogóle.. Ale już jest dobrze, chwilowy kryzys 🤣 staram się za dużo już nie gadać z nim o staraniach bo to chyba źle na nas wpływa. A i tak raczej owu nie było albo się przesunie albo nie wiem. Miałam raz torbiel 3 cykle temu i teraz ciągle mam wrażenie że mi się odnawia bo mnie boli co miesiąc ten jajnik ehh 🤐

Hej laski. Nie odzywam się bo brak mi czasu. Kazdej co zobaczyła dwie kreski na ciążowych gratki i spokojnej ciąży [emoji323][emoji322] a tym co się starają i są przed testowaniem życzę powodzenia i owocnych starań.

Dzisiaj mam 14dc możecie ocenić moje testy owu? Czy on pozytyw czy jeszcze nie? Na żywo jest troszeczkę jaśniejsza kreska testowa niż kontrolna dlatego opinia mi się wasza przyda. Powtórzyć jeszcze jutro test tak na wszelki wypadek?
IMG_20200914_191441.jpeg

Kochana bo chyba miałam dopiero co owulacje[emoji14] Dzisiaj mam 12 dc [emoji86] sama jestem w szoku jak to szybko poszło tym razem. Jeszcze 3 dni temu miałam resztke plamienia okresowego [emoji14]
Pisze się w kolejkę na jednego z bliźniaków! Wychowam jak własne [emoji1][emoji108]

Swoją drogą, mam wrażenie, że u Ciebie dopiero co była owulacja - znowu cudze cykle lecą mi błyskawicznie! Ja dziś dopiero 11dc.

No piękny test!
Hej laski. Nie odzywam się bo brak mi czasu. Kazdej co zobaczyła dwie kreski na ciążowych gratki i spokojnej ciąży [emoji323][emoji322] a tym co się starają i są przed testowaniem życzę powodzenia i owocnych starań.

Dzisiaj mam 14dc możecie ocenić moje testy owu? Czy on pozytyw czy jeszcze nie? Na żywo jest troszeczkę jaśniejsza kreska testowa niż kontrolna dlatego opinia mi się wasza przyda. Powtórzyć jeszcze jutro test tak na wszelki wypadek? Zobacz załącznik 1176296

Jak dla mnie jest pozytywny, działaj działaj i jeszcze raz działaj :)

Dzisiaj mam 14dc możecie ocenić moje testy owu? Czy on pozytyw czy jeszcze nie? Na żywo jest troszeczkę jaśniejsza kreska testowa niż kontrolna dlatego opinia mi się wasza przyda. Powtórzyć jeszcze jutro test tak na wszelki wypadek? Zobacz załącznik 1176296

reklama
Do góry