reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To ch... celibat [emoji1787] i jak na złość plemniki z soboty przeżyją [emoji86][emoji2368][emoji1787]Wspomniała o zastrzyku ale mi do tej pory same pękają pęcherzyki na stymulacji więc nie biorę. Mówiła że niby pęcherzyki są na siebie nałożone i to może być problem ale zdecydowałyśmy że ten cykl jeszcze bez zastrzyku a jak nie będzie ciąży to wtedy będziemy podawać bo podobno zastrzyk też ułatwia zapłodnienie chyba przez tą bete [emoji848]

Trzymam mocno kciuki! :)
Ladne pecherzyki wyhodowalas ;)

reklama
Kurna laski, mój koszmarek się spełnił i mam dwa pęcherzyki 20 i 21 mm. Owu na dniach, sądzę że jutro. Ale ja nie chcę bliźniaków [emoji2356][emoji86][emoji1787]

Endometrium piękne, w życiu takiego nie miałam 8.4 mm (wiem że wy macie większe ale u mnie to sukces [emoji28]).

Podejrzewam że dziś będę miała pozytyw owu albo prawie pozytyw i muszę chłopa jakoś do łóżka zaciągnąć. Dobrze że nie mówiłam mu że idę do ginekologa [emoji41]
@HappyBabyMama padłam, będziesz kochać jak swoje🤣

Dzięki za uwzględnienie do nowego watku❤️

@Carry88 😘

To ch... celibat [emoji1787] i jak na złość plemniki z soboty przeżyją [emoji86][emoji2368][emoji1787]Wspomniała o zastrzyku ale mi do tej pory same pękają pęcherzyki na stymulacji więc nie biorę. Mówiła że niby pęcherzyki są na siebie nałożone i to może być problem ale zdecydowałyśmy że ten cykl jeszcze bez zastrzyku a jak nie będzie ciąży to wtedy będziemy podawać bo podobno zastrzyk też ułatwia zapłodnienie chyba przez tą bete [emoji848]
Zastrzyk, akurat tutaj powiem k pregnylu, bo tylko takie brałam, lekarze mi mówili za każdym razem, że on też nadbudowie śluzówkę i bardzo dobrze wpływa na Endo, tak żeby się ładnie zagnieździło. I ogólnie zastrzyk wspiera drugą fazę cyklu. Mi lekarka zawsze mówiła, że nie zaszkodzi a jedynie pomoże. Nawet jeśli pęcherzyk pęknie sam, a zastrzyk będzie podany roznoczesnie, to tylko pomoże.

No moja gin też właśnie wspomniała że on ogólnie pomaga na zapłodnienie nawet jak pęcherzyk sam pęka, ale ja już raz zaszłam bez zastrzyku dlatego tak próbuje.
Powiedziała że jak w tym cyklu nie pyknie to wtedy rekomenduje już zastrzyk.
I tak, idę do niej chyba w piątek sprawdzić czy pękły (wcześniej nie odpowiedziałam na Twoje pytanie).

Seksy zrobione. Będę między wami losować kto bierze drugiego bliźniaka [emoji1787][emoji14][emoji14][emoji14]

Zastrzyk, akurat tutaj powiem k pregnylu, bo tylko takie brałam, lekarze mi mówili za każdym razem, że on też nadbudowie śluzówkę i bardzo dobrze wpływa na Endo, tak żeby się ładnie zagnieździło. I ogólnie zastrzyk wspiera drugą fazę cyklu. Mi lekarka zawsze mówiła, że nie zaszkodzi a jedynie pomoże. Nawet jeśli pęcherzyk pęknie sam, a zastrzyk będzie podany roznoczesnie, to tylko pomoże.

No moja gin też właśnie wspomniała że on ogólnie pomaga na zapłodnienie nawet jak pęcherzyk sam pęka, ale ja już raz zaszłam bez zastrzyku dlatego tak próbuje.
Powiedziała że jak w tym cyklu nie pyknie to wtedy rekomenduje już zastrzyk.
I tak, idę do niej chyba w piątek sprawdzić czy pękły (wcześniej nie odpowiedziałam na Twoje pytanie).

Seksy zrobione. Będę między wami losować kto bierze drugiego bliźniaka [emoji1787][emoji14][emoji14][emoji14]
Wybierz mnie wybierz mnie[emoji23][emoji23]

Kurna laski, mój koszmarek się spełnił i mam dwa pęcherzyki 20 i 21 mm. Owu na dniach, sądzę że jutro. Ale ja nie chcę bliźniaków [emoji2356][emoji86][emoji1787]

Endometrium piękne, w życiu takiego nie miałam 8.4 mm (wiem że wy macie większe ale u mnie to sukces [emoji28]).

Podejrzewam że dziś będę miała pozytyw owu albo prawie pozytyw i muszę chłopa jakoś do łóżka zaciągnąć. Dobrze że nie mówiłam mu że idę do ginekologa [emoji41]
Pisze się w kolejkę na jednego z bliźniaków! Wychowam jak własne 😄👌

Swoją drogą, mam wrażenie, że u Ciebie dopiero co była owulacja - znowu cudze cykle lecą mi błyskawicznie! Ja dziś dopiero 11dc.

reklama
Teraz chwila moment i będzie ciąża przy takiej suplementacji [emoji23]
IMG_20200914_185702.jpeg

Do góry