reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Weź nie strasz [emoji1787]
Hahahahahahaha
Jeszcze jak się podzieli to będą trojaczki [emoji64][emoji64][emoji64]

Oddasz mi jedno i tyle [emoji480][emoji7][emoji3][emoji1787]
Wiem że to nie oznacza że będą bliźniaki. Może nawet jednego nie będzie...
Aga nie swiruj tylko wskakuj na konia. Będą bliźniaki będziesz kochała jak swoje ;)
To ze masz dwa pecherzyki to nie są przesądzone ze będą bliźniaki :)
Już jesteś druga w kolejce [emoji1787]
Bierz chłopa w obroty! [emoji23] Jak coś ja jedno też przygarnę [emoji16]
Wiem że może nic z tego nie być:)
No to do roboty. Chłopu powiedz że owulacji jeszcze nie masz bo testy negatywne :D

A dwoma pęcherzykami się nie przejmuj. Bywały ty dziewczyny co miały 3-4 i nie było z tego trojaczków. Bliźniaków też nie.... I jedynaka też nie było :( eh.....

No... Do dzieła :D

@aga.i.nieszka kochana my ci mówimy byś olala sprawę bliźniaków bo jak będziesz miała z tyłu głowy cały czas strach że bliźniaki, to lipa będzie z tego. Nie martw się. Tylko działaj [emoji16][emoji123] a sprawdzasz potem czy pęcherzyk pękł? Lekarz nie chciał ci dać coś na pęknięcie?
Myślę że zupełnie na odwrót. Nie chcesz bliźniaków? A to na złość się dwa jajeczka zaplodnia heheheh

To ch... celibat [emoji1787] i jak na złość plemniki z soboty przeżyją [emoji86][emoji2368][emoji1787]
Myślę że zupełnie na odwrót. Nie chcesz bliźniaków? A to na złość się dwa jajeczka zaplodnia heheheh
Wspomniała o zastrzyku ale mi do tej pory same pękają pęcherzyki na stymulacji więc nie biorę. Mówiła że niby pęcherzyki są na siebie nałożone i to może być problem ale zdecydowałyśmy że ten cykl jeszcze bez zastrzyku a jak nie będzie ciąży to wtedy będziemy podawać bo podobno zastrzyk też ułatwia zapłodnienie chyba przez tą bete [emoji848]
@aga.i.nieszka kochana my ci mówimy byś olala sprawę bliźniaków bo jak będziesz miała z tyłu głowy cały czas strach że bliźniaki, to lipa będzie z tego. Nie martw się. Tylko działaj [emoji16][emoji123] a sprawdzasz potem czy pęcherzyk pękł? Lekarz nie chciał ci dać coś na pęknięcie?

reklama
To ch... celibat [emoji1787] i jak na złość plemniki z soboty przeżyją [emoji86][emoji2368][emoji1787]Wspomniała o zastrzyku ale mi do tej pory same pękają pęcherzyki na stymulacji więc nie biorę. Mówiła że niby pęcherzyki są na siebie nałożone i to może być problem ale zdecydowałyśmy że ten cykl jeszcze bez zastrzyku a jak nie będzie ciąży to wtedy będziemy podawać bo podobno zastrzyk też ułatwia zapłodnienie chyba przez tą bete [emoji848]
Ahaha wcale bym się nie zdziwiła [emoji23] i wtedy dwie dziewczynki[emoji23] nie no kochana jak chcesz jedno to życzę Ci jednego albo jedna ale los bywa przewrotny [emoji16]

Do góry