reklama
Weź nie strasz [emoji1787]
Wiem że to nie oznacza że będą bliźniaki. Może nawet jednego nie będzie...Hahahahahahaha
Jeszcze jak się podzieli to będą trojaczki [emoji64][emoji64][emoji64]
Oddasz mi jedno i tyle [emoji480][emoji7][emoji3][emoji1787]
Już jesteś druga w kolejce [emoji1787]Aga nie swiruj tylko wskakuj na konia. Będą bliźniaki będziesz kochała jak swoje
To ze masz dwa pecherzyki to nie są przesądzone ze będą bliźniaki
Wiem że może nic z tego nie byćBierz chłopa w obroty! [emoji23] Jak coś ja jedno też przygarnę [emoji16]
No to do roboty. Chłopu powiedz że owulacji jeszcze nie masz bo testy negatywne
A dwoma pęcherzykami się nie przejmuj. Bywały ty dziewczyny co miały 3-4 i nie było z tego trojaczków. Bliźniaków też nie.... I jedynaka też nie było eh.....
No... Do dzieła
pannadziewanna
Fanka BB :)
Jakich testów owulacyjnych używacie? Polećcie coś sprawdzonego [emoji2]
Horien medical z allegro w zupełności wystarczą
Jakich testów owulacyjnych używacie? Polećcie coś sprawdzonego [emoji2]
Carry88
Moderator
@aga.i.nieszka ale czad działajcie ostro i nie mów chlopu tych szczegółów
Bliźniaki mega
Bliźniaki mega
Nieeeee [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji1787]
@aga.i.nieszka ale czad [emoji7][emoji123] działajcie ostro i nie mów chlopu tych szczegółów [emoji12]
Bliźniaki mega [emoji7]
KiedyPytam
@aga.i.nieszka kochana my ci mówimy byś olala sprawę bliźniaków bo jak będziesz miała z tyłu głowy cały czas strach że bliźniaki, to lipa będzie z tego. Nie martw się. Tylko działaj a sprawdzasz potem czy pęcherzyk pękł? Lekarz nie chciał ci dać coś na pęknięcie?
Magdusia88
Myślę że zupełnie na odwrót. Nie chcesz bliźniaków? A to na złość się dwa jajeczka zaplodnia heheheh@aga.i.nieszka kochana my ci mówimy byś olala sprawę bliźniaków bo jak będziesz miała z tyłu głowy cały czas strach że bliźniaki, to lipa będzie z tego. Nie martw się. Tylko działaj [emoji16][emoji123] a sprawdzasz potem czy pęcherzyk pękł? Lekarz nie chciał ci dać coś na pęknięcie?
To ch... celibat [emoji1787] i jak na złość plemniki z soboty przeżyją [emoji86][emoji2368][emoji1787]
Wspomniała o zastrzyku ale mi do tej pory same pękają pęcherzyki na stymulacji więc nie biorę. Mówiła że niby pęcherzyki są na siebie nałożone i to może być problem ale zdecydowałyśmy że ten cykl jeszcze bez zastrzyku a jak nie będzie ciąży to wtedy będziemy podawać bo podobno zastrzyk też ułatwia zapłodnienie chyba przez tą bete [emoji848]Myślę że zupełnie na odwrót. Nie chcesz bliźniaków? A to na złość się dwa jajeczka zaplodnia heheheh
@aga.i.nieszka kochana my ci mówimy byś olala sprawę bliźniaków bo jak będziesz miała z tyłu głowy cały czas strach że bliźniaki, to lipa będzie z tego. Nie martw się. Tylko działaj [emoji16][emoji123] a sprawdzasz potem czy pęcherzyk pękł? Lekarz nie chciał ci dać coś na pęknięcie?
reklama
Daraa_94
Ahaha wcale bym się nie zdziwiła [emoji23] i wtedy dwie dziewczynki[emoji23] nie no kochana jak chcesz jedno to życzę Ci jednego albo jedna ale los bywa przewrotny [emoji16]To ch... celibat [emoji1787] i jak na złość plemniki z soboty przeżyją [emoji86][emoji2368][emoji1787]Wspomniała o zastrzyku ale mi do tej pory same pękają pęcherzyki na stymulacji więc nie biorę. Mówiła że niby pęcherzyki są na siebie nałożone i to może być problem ale zdecydowałyśmy że ten cykl jeszcze bez zastrzyku a jak nie będzie ciąży to wtedy będziemy podawać bo podobno zastrzyk też ułatwia zapłodnienie chyba przez tą bete [emoji848]