reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Weź nie strasz [emoji1787]
Hahahahahahaha
Jeszcze jak się podzieli to będą trojaczki [emoji64][emoji64][emoji64]

Oddasz mi jedno i tyle [emoji480][emoji7][emoji3][emoji1787]
Wiem że to nie oznacza że będą bliźniaki. Może nawet jednego nie będzie...
Aga nie swiruj tylko wskakuj na konia. Będą bliźniaki będziesz kochała jak swoje ;)
To ze masz dwa pecherzyki to nie są przesądzone ze będą bliźniaki :)
Już jesteś druga w kolejce [emoji1787]
Bierz chłopa w obroty! [emoji23] Jak coś ja jedno też przygarnę [emoji16]
Wiem że może nic z tego nie być:)
No to do roboty. Chłopu powiedz że owulacji jeszcze nie masz bo testy negatywne :D

A dwoma pęcherzykami się nie przejmuj. Bywały ty dziewczyny co miały 3-4 i nie było z tego trojaczków. Bliźniaków też nie.... I jedynaka też nie było :( eh.....

No... Do dzieła :D

@aga.i.nieszka kochana my ci mówimy byś olala sprawę bliźniaków bo jak będziesz miała z tyłu głowy cały czas strach że bliźniaki, to lipa będzie z tego. Nie martw się. Tylko działaj [emoji16][emoji123] a sprawdzasz potem czy pęcherzyk pękł? Lekarz nie chciał ci dać coś na pęknięcie?
Myślę że zupełnie na odwrót. Nie chcesz bliźniaków? A to na złość się dwa jajeczka zaplodnia heheheh

To ch... celibat [emoji1787] i jak na złość plemniki z soboty przeżyją [emoji86][emoji2368][emoji1787]
Myślę że zupełnie na odwrót. Nie chcesz bliźniaków? A to na złość się dwa jajeczka zaplodnia heheheh
Wspomniała o zastrzyku ale mi do tej pory same pękają pęcherzyki na stymulacji więc nie biorę. Mówiła że niby pęcherzyki są na siebie nałożone i to może być problem ale zdecydowałyśmy że ten cykl jeszcze bez zastrzyku a jak nie będzie ciąży to wtedy będziemy podawać bo podobno zastrzyk też ułatwia zapłodnienie chyba przez tą bete [emoji848]
@aga.i.nieszka kochana my ci mówimy byś olala sprawę bliźniaków bo jak będziesz miała z tyłu głowy cały czas strach że bliźniaki, to lipa będzie z tego. Nie martw się. Tylko działaj [emoji16][emoji123] a sprawdzasz potem czy pęcherzyk pękł? Lekarz nie chciał ci dać coś na pęknięcie?

reklama
To ch... celibat [emoji1787] i jak na złość plemniki z soboty przeżyją [emoji86][emoji2368][emoji1787]Wspomniała o zastrzyku ale mi do tej pory same pękają pęcherzyki na stymulacji więc nie biorę. Mówiła że niby pęcherzyki są na siebie nałożone i to może być problem ale zdecydowałyśmy że ten cykl jeszcze bez zastrzyku a jak nie będzie ciąży to wtedy będziemy podawać bo podobno zastrzyk też ułatwia zapłodnienie chyba przez tą bete [emoji848]
Ahaha wcale bym się nie zdziwiła [emoji23] i wtedy dwie dziewczynki[emoji23] nie no kochana jak chcesz jedno to życzę Ci jednego albo jedna ale los bywa przewrotny [emoji16]

Do góry