reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja nie jem pieczywa przennego już od lat. Ale ciasta i makarony normalnie jadłam. Teraz już nie. Makarony pełnoziarniste są spoko, ale ograniczam do 1 porcji w tygodniu.
Cukier kocham, ale są naprawdę fajne zamienniki, nawet w realu można dostać. Kupuje czekoladę bez dodatku cukru, wiadomo tłuszcz, ale jak zjesz sobie kawałek to masz to samo uczucie jak po normalnej, a poza tym smakuje świetnie!
Najbardziej mi szkoda lodów... [emoji17] Ale kupiłam zamienniki, nie są złe, jak zmienię kuchnie i lodówkę na większą to bede robić sama owocowe sorbety i będę żyć [emoji4]
Ostatnie 2 lata bardzo sie ograniczałam z żarciem. [emoji28] I teraz nie zmieniłam wiele i waga leci w dół.
O tak dwa popularne to erytrytol i ksylitol, ale też swoje kosztują, może w konsu zainwestuje i się przerzucimy, kurcze ja kupiłam sobie nasiona stewii ale nawet ich nie zasialam🤦‍♀️a chciałam spróbować, lody lubię ale mam mcc i robimy sobie sami, także mogę składniki dobierać wg siebie😊 ciasta uwielbiam, zawsze zmniejszam ilość cukru ale jednak muszę mieć słodkie ciasto ech, ciężko

reklama
A ja mam dziś kryzys.. wiedziałam, że tak będzie. Okres na pewno przyjdzie, bo już go czuję kwestia 2 dni.. i co owulacja była, seksy były ciąży nie ma..

A poza tym to byłabym już w 6 miesiącu i mam masakrę na głowie 😭
Sorry Was,ale musiałam...
Doskonale Cię rozumiem ... Ale jeszcze nic straconego ? Robiłaś test ?

Ja w przyszłym tygodniu robiłabym połówkowe :(

No to jesteśmy mniej więcej w tym samym czasie ja mam termin na jutro A też już czuje że idzie, ja już bym była po porodzie ... ciężkie są te chwilę, kiedy @ się zbliża.. Ale musimy być silne, musimy wierzyć że się uda.
A ja mam dziś kryzys.. wiedziałam, że tak będzie. Okres na pewno przyjdzie, bo już go czuję kwestia 2 dni.. i co owulacja była, seksy były ciąży nie ma..

A poza tym to byłabym już w 6 miesiącu i mam masakrę na głowie [emoji24]

Dziewczyny, zerkam tu czasem do Was. Na staraczkach II połowy już nie mam czego szukać ;) nie bardzo odpowiadają mi niektóre z tych "nowych", a widzę tu inaczej, spokojniej, no i większość z Was "znam" ;)

Ja się tak tylko chwalę, że byłam u lekarza i z ginekologicznego punktu widzenia wszystko ok 👌 mój guz nie rośnie, a świetnym "lekarstwem" na niego byłaby ciąża ;) lekarka powiedziała, że jak przez pół roku nic się nie uda, to ruszymy z jakąś diagnostyką. Więc na razie próbuje, na spokojnie. Powiem Wam, że trochę psychicznie odpoczywam bez forum - nie, że bez Was ;) ale bez takiego nakręcania, swirowania, które chcąc nie chcąc - bardzo mi się udzieliło. Także będę tu do Was zaglądać od czasu do czasu. I wierzę, że wszystkim nam się uda! Powodzenia dziewczyny 😘💪✊

reklama

A poza tym to byłabym już w 6 miesiącu i mam masakrę na głowie [emoji24]
W pierwszym cyklu rzadko się udaje...
Niestety musisz przeżyć kryzys. Po okresie będzie lepiej a potem nowe starania [emoji4]
Ja bym urodziła w czerwcu, moje dziecko miałoby 3 mce...

Do góry