Moj lekarz też mówi, że poronienia od nasienia tylko na wczesnym etapie, albo ciąże biochemiczne, jeśli jest zarodek i serduszko to nie czynnik męski. Od czynnika męskiego, nawet złej defragmentacji, nie dojdzie ciąża tak daleko.
Ja się przestałam odzywać bo 1 dc miałam i zalamke, ale dziś 3 dc i jest lepiej, planuje nowe starania. Na II połowie są dziewczyny, które się tym testowaniem i śluzami jeszcze na maxa ekscytują, ja czytam, ale nie mam czasu sie tyle udzielac. Praca sprzątanie gotowanie lekarze pochłaniają mój caly czas.
Moj też nie chciał nasienia badać, ale w końcu zbadał. Spokojnie dziewczyny. Na pewno się uda, tobie sie szybko na stymulacji udało, do 6 mcy można stymulować.
Też oglądałam tego live na fundacji Ernesta. Zmartwila mnie ta sprawa z metformina. Bo ja mam i mam brać w ciąży. Jednak ten profesor mówił, że nie bardzo to okay jest...[emoji2368][emoji2368] Nie wiem. U mnie jeden lekarz mówił, że jest konieczna, a drugi, że dostałam ja trochę na wyrost... Nie wiem komu wierzyć. Bardziej profesjonalny wydawał mi się ten co mi metformine zapisał, ale to moje subiektywne odczucie...