reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny czy jak miałam za wysoka prolaktyne i dostałam przez caaaaaly cykl po pół tabletce bromergenu to jest szansa że zajdę w ciążę? Czy nie zaszkodzi to ewentualnemu zarodkowi? Dziś 18dc

reklama
Będę na urlopie to koniecznie daj znać. Tutaj na forum jak byłam nowa, to od razu fajnie mnie przyjęły dziewczyny, może jestem jakaś dziwna ale mam wrażenie, że tam dużo dziewczyn myśli o sobie, a tutaj każda z innymi wszystko przeżywała[emoji16] jak o coś zapytałam, to tutaj każda swoje zdanie wyraziła, a tam to tylko te które stąd przeszły tam, no cóż poprostu czuje się tam nie swojo[emoji2368]
Też wolę tutaj bo więcej dziewczyn kojarzę. W ogóle to nie podoba mi się wrzucanie zdjęć ciążowych brzuszków. Nie zrozumcie mnie źle, cieszę się z każdych dwóch kreseczek na tym forum, zwłaszcza jak czytam niektóre historie i wiem ile trzeba było walczyć o te kreseczki. Ale jak mam gorszy dzień i wchodzę na forum i widzę takie foto to czuję się jeszcze gorzej...

ja zostałam tutaj narazie mimo ze jestem staraczka II połowy. Jakoś tutaj jak wśród swoich. Na nowych forach denerwuje mnie ze nikt cie nie zna i musisz od nowa wyłuszczac swoja sytuacje od a do z. Ja 27.08.20 zabieg usuniecia polipa i jade z tematem. Jak sie po tym nie uda to juz walę to - brzydko mówiąc bo nie mam pojecia co jescze.

Miałaś histeroskopię? Ja zaraz po zabiegu zaszłam w ciążę w 1 cyklu więc trzymam kciuki żeby u Ciebie też tak było 😉

Ja w zasadzie na obu watkach jestem stosunkowo nowa i zaglądam na oba, ale kilka z was kojarzę już więc piszcie czy tu czy tam.
Ja jutro jadę nad morze :)

@aga.i.nieszka i kiedy wyniki? Ja jak nie dostanę okresu to w poniedziałek jadę na komórki nk.

Też wolę tutaj bo więcej dziewczyn kojarzę. W ogóle to nie podoba mi się wrzucanie zdjęć ciążowych brzuszków. Nie zrozumcie mnie źle, cieszę się z każdych dwóch kreseczek na tym forum, zwłaszcza jak czytam niektóre historie i wiem ile trzeba było walczyć o te kreseczki. Ale jak mam gorszy dzień i wchodzę na forum i widzę takie foto to czuję się jeszcze gorzej...
Kochana wrzuciły zdjęcie brzuszków bo dziewczyny prosiły. Tego nie wolno zabraniać. Nie jesteś pewnie jedyna kobieta której to przeszkadza i ma z tego powodu dola. Zwłaszcza tak jak wspomniałaś że większość z nas tutaj walczyło o II kreseczki bardzo długo.

Kiedyś też mnie to denerwowało że wrzucają zdjęcia brzuszków i później nic innego jak tylko o ciąży, ale to że mi się nie udaje nie oznacza że mam być zła, zazdrosna lub coś zabraniać wrzucać na forum. Jak widzę tu dwie kreseczki lub pozytywna betę hcg to możesz mi wierzyć cieszę się jak bym to ja miała te dwie kreseczki. Może podejdz do tego w ten sposób? [emoji848] Na forum jest kilka osób na które czekam żeby były 2 kreseczki i urodziły szczęśliwie. I powiedzialam sobie ze póki nie zobaczę zdjęcia ze maja te osoby dzieci przy sobie nie usunę forum.

Do 5 dni roboczych
Miałaś histeroskopię? Ja zaraz po zabiegu zaszłam w ciążę w 1 cyklu więc trzymam kciuki żeby u Ciebie też tak było [emoji6]

Ja w zasadzie na obu watkach jestem stosunkowo nowa i zaglądam na oba, ale kilka z was kojarzę już więc piszcie czy tu czy tam.
Ja jutro jadę nad morze :)

@aga.i.nieszka i kiedy wyniki? Ja jak nie dostanę okresu to w poniedziałek jadę na komórki nk.

Nie no Ale już staram się naprawdę nie zamartwiac ,boli mnie to podbrzusze Ale mam nadzieję że to nic złego. Staram się nienakrecac chociaż wiadomo jakie myśli są w głowie . Wizytę mam 18 ludzie mam taka nadzieję że usłyszę dobre rzeczy [emoji173]
Eh kobieto, ja jestem w 25 tc i mnie co chwilę coś boli [emoji1787] a to w brzuchu a to w plecach... Nie ma się co martwić [emoji846]

ja zostałam tutaj narazie mimo ze jestem staraczka II połowy. Jakoś tutaj jak wśród swoich. Na nowych forach denerwuje mnie ze nikt cie nie zna i musisz od nowa wyłuszczac swoja sytuacje od a do z. Ja 27.08.20 zabieg usuniecia polipa i jade z tematem. Jak sie po tym nie uda to juz walę to - brzydko mówiąc bo nie mam pojecia co jescze.
No to trzymam kciuki żeby po zabiegu udało się szybko zajść w ciążę:) ja 7 lat temu miałam w sierpniu usuwany polip i w grudniu zobaczyłam upragnione 2 kreseczki ( które za dwa tygodnie skończą 6 lat 😱😱😁)

Hej dziewczyny, u mnie 15 lub 17dc, i tak dzisiaj porównałam cykle, w zeszłym miesiącu już czułam jajniki, najpierw pobolewaly, pozniej czułam jakby były pełne, taki śmieszny ucisk, a w tym cyklu nie czuję jeszcze nic, od kilku dniu mam już śluz płodny, szyjka się otworzyła, temperatura nisko, niewiem czy to przez niepokalanka, czy organizm się dostosował do tego, że poniekąd odpuściłam, zamiast doszukiwać się objawów owulacji, bardziej skupiłam się na tym, czym może być spowodowana niemożliwość zajścia w ciążę🤷‍♀️

Kochana wrzuciły zdjęcie brzuszków bo dziewczyny prosiły. Tego nie wolno zabraniać. Nie jesteś pewnie jedyna kobieta której to przeszkadza i ma z tego powodu dola. Zwłaszcza tak jak wspomniałaś że większość z nas tutaj walczyło o II kreseczki bardzo długo.

Kiedyś też mnie to denerwowało że wrzucają zdjęcia brzuszków i później nic innego jak tylko o ciąży, ale to że mi się nie udaje nie oznacza że mam być zła, zazdrosna lub coś zabraniać wrzucać na forum. Jak widzę tu dwie kreseczki lub pozytywna betę hcg to możesz mi wierzyć cieszę się jak bym to ja miała te dwie kreseczki. Może podejdz do tego w ten sposób? [emoji848] Na forum jest kilka osób na które czekam żeby były 2 kreseczki i urodziły szczęśliwie. I powiedzialam sobie ze póki nie zobaczę zdjęcia ze maja te osoby dzieci przy sobie nie usunę forum.
Nie napisałam że komuś zabraniam, tylko że mnie to dołuje. Napisałam o swoich odczuciach, nie chcę niczego nikomu zabraniać... Po prostu było mi smutno...

reklama
Do góry