reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ogólnie szukałam jakiś informacji na ten temat w Internecie z czystej ciekawości co to jest Ale nic nie mogę znaleźć.

Dzisiaj mnie boli podbrzusze rano miałam takie uczucie jakby ktoś mi wiercil w jednym miejscu przez chwilę i tak kilka razy A wieczorem ciągnący ból z drugiej strony . Oczywiście zaczynam fiksowac Ale staram się też mieć zdrowy rozsądek .
Ja na początku też miałam różne bóle, raz silniejsze, raz łagodniejsze, ale wszystko było ok, a w drugiej ciąży to już wogole, od samego początku co miesiąc jak miała mi przypadać miesiączka to mnie mocno brzuch bolał jak na okres

reklama
Super wieści, kochana życzę Ci już tylko spokoju, Tobie bardzo się przyda, po wszystkich przeżyciach. Oby już wszystko było dobrze❤️
Nie no Ale już staram się naprawdę nie zamartwiac ,boli mnie to podbrzusze Ale mam nadzieję że to nic złego. Staram się nienakrecac chociaż wiadomo jakie myśli są w głowie . Wizytę mam 18 ludzie mam taka nadzieję że usłyszę dobre rzeczy ❤

Ja miałam susze jak zaszlam. Dopiero ok 5dpo zaczął się nadal śluzu... [emoji23]
Wiem mojej odpowiedzi nie polubisz tak JAK Agi [emoji23][emoji23]
Lucky widzę ze u was znów problemy :( Trzymam kciuki.
Dziewczyny wracam z pytaniem - miewacie tak czasem ze po owulacji kilka dni macie taki „mleczny gesty śluz? W sumie to nie ślub ale widzę na bieliZnie biały gesty nalot. Ja raczej po owu mam suszę, a może to normalne?

Ojej a Wy nadal tutaj? Ja już na staraczkach 2 połowy i brakuje mi kilku z Was tam, choć nie w złym znaczeniu, bo każdej życzę 2 kresek, ale tak jakoś inaczej, inne dziewczyny i w ogóle, tutaj jakoś bardziej rodzinnie mi bylo🙈🤣wiem, wiem, wariatka, ale się przywiązałam do Was❤ będę musiała tu znowu nadrobić🧐
ja zostałam tutaj narazie mimo ze jestem staraczka II połowy. Jakoś tutaj jak wśród swoich. Na nowych forach denerwuje mnie ze nikt cie nie zna i musisz od nowa wyłuszczac swoja sytuacje od a do z. Ja 27.08.20 zabieg usuniecia polipa i jade z tematem. Jak sie po tym nie uda to juz walę to - brzydko mówiąc bo nie mam pojecia co jescze.

Ja miałam susze jak zaszlam. Dopiero ok 5dpo zaczął się nadal śluzu... [emoji23]
Wiem mojej odpowiedzi nie polubisz tak JAK Agi [emoji23][emoji23]
no zdecydowanie agi była lepsza hhaha. Nie dziewczyny ja nie pytałam pod kątem ciazy bo raczej to w tym mcu nie ma prawa bytu bardziej sie niepokoilam czy to normalne czy znów cos bo poprostu obserwuje ciało teraz mocno i widze może rzeczy któru=ych wczesniej nie widziałam :)
Luckypucky - ufffff kamień z serca. Ile ty jescze neró przejdziesz moja droga :) Dzidzius ma stresy od poczatku. Lekarze tez nie powinni straszyc tylko poprostu poinformowac ze konieczna wizyta wyjasniajaca a nie ze cos nie tak bo to mozna na zawał zejsc.

ja zostałam tutaj narazie mimo ze jestem staraczka II połowy. Jakoś tutaj jak wśród swoich. Na nowych forach denerwuje mnie ze nikt cie nie zna i musisz od nowa wyłuszczac swoja sytuacje od a do z. Ja 27.08.20 zabieg usuniecia polipa i jade z tematem. Jak sie po tym nie uda to juz walę to - brzydko mówiąc bo nie mam pojecia co jescze.
Będę na urlopie to koniecznie daj znać. Tutaj na forum jak byłam nowa, to od razu fajnie mnie przyjęły dziewczyny, może jestem jakaś dziwna ale mam wrażenie, że tam dużo dziewczyn myśli o sobie, a tutaj każda z innymi wszystko przeżywała😁 jak o coś zapytałam, to tutaj każda swoje zdanie wyraziła, a tam to tylko te które stąd przeszły tam, no cóż poprostu czuje się tam nie swojo🤷‍♀️

Będę na urlopie to koniecznie daj znać. Tutaj na forum jak byłam nowa, to od razu fajnie mnie przyjęły dziewczyny, może jestem jakaś dziwna ale mam wrażenie, że tam dużo dziewczyn myśli o sobie, a tutaj każda z innymi wszystko przeżywała😁 jak o coś zapytałam, to tutaj każda swoje zdanie wyraziła, a tam to tylko te które stąd przeszły tam, no cóż poprostu czuje się tam nie swojo🤷‍♀️
Rozuniem

reklama
Do góry