reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Miałaś histeroskopię? Ja zaraz po zabiegu zaszłam w ciążę w 1 cyklu więc trzymam kciuki żeby u Ciebie też tak było 😉

Ja w zasadzie na obu watkach jestem stosunkowo nowa i zaglądam na oba, ale kilka z was kojarzę już więc piszcie czy tu czy tam.
Ja jutro jadę nad morze :)

@aga.i.nieszka i kiedy wyniki? Ja jak nie dostanę okresu to w poniedziałek jadę na komórki nk.
Tam
Mam mieć wlasnie. O fajnie jakby u mnie się od razu idalo. Cudownie by było :)
Baw się dobrze.

mną tez uważam ze staraczki to nie miejsce na ciążowe brzuszki.

reklama
A mało mnie wraz na forum. Powiedz jak się czujesz? Kiedy startujecie znów? Uzupełniasz kwas foliowy?
Czuje się ok w sumie. Myślę tylko dużo za dużo o tym ... Nie wiem czy i kiedy startujemy bo jeszcze nie dostałam @ . Jeżeli się zdecydujemy to od stycznia- lutego najszybciej. Nie uzupełniam dodatkowo kwasu foliowego, lekarz przy wypisie powiedział że nie ma takiej potrzeby.

Jak się czujesz ? Doskierwa Ci jakoś ten polip ?

Czuje się ok w sumie. Myślę tylko dużo za dużo o tym ... Nie wiem czy i kiedy startujemy bo jeszcze nie dostałam @ . Jeżeli się zdecydujemy to od stycznia- lutego najszybciej. Nie uzupełniam dodatkowo kwasu foliowego, lekarz przy wypisie powiedział że nie ma takiej potrzeby.

Nie absolutnie nie czuje nic. Tylko okresy mam bardzo skąpe.
no widzisz co lekarz to inaczej mi przepisał zwiekszona dawkę. Trzymaj sie. A „myślenie„ kiedyś już tak nie będzie bolało.

no zdecydowanie agi była lepsza hhaha. Nie dziewczyny ja nie pytałam pod kątem ciazy bo raczej to w tym mcu nie ma prawa bytu bardziej sie niepokoilam czy to normalne czy znów cos bo poprostu obserwuje ciało teraz mocno i widze może rzeczy któru=ych wczesniej nie widziałam :)
Luckypucky - ufffff kamień z serca. Ile ty jescze neró przejdziesz moja droga :) Dzidzius ma stresy od poczatku. Lekarze tez nie powinni straszyc tylko poprostu poinformowac ze konieczna wizyta wyjasniajaca a nie ze cos nie tak bo to mozna na zawał zejsc.
No

Ja pamiętam że uzupelnialam ,miałam kwas foliowy na receptę i kazali brać 3 miesiące przez planowana ciążą

Kurczę coś mi się źle odpowiedzi dodają 🤯

Ja dzisiaj jeśli jest wszytsko ok to zaczęłam 10 tydzien. Jednak od tygodnia czuje się dziwnie mam nagle jakiś przypływ energii, nie zasypiam już tak jak wczensiej , piersi też nie bola jak bolały, nie odczuwam zmęczenia i mam od tygodnia dziwne przeczucia, a co najdziwniejsze nie mam już takiej ilości śluzu jak miałam wczneisje być może to spowodowane przyjmowaniem luteiny nie wiem . Wszystkiego się dowiem we wtorek bo mam wizytę ale powiem wam że bardzo się martwię tak mi zależy na tym dziecku pokochałam je .
Jeśli się okaże że jest dobrze to kupię detektor tętna żeby raz na jakiś czas dla spokoju sprawdzać czy jest ok .

reklama
Będzie dobrze, musisz tak myśleć [emoji873] ja Ci powiem kochana, że ten detektor to duże zbawienie. Wizyty są co 4-5 tygodni, a to jakiś głupi sen, a to coś zaboli itp.
Zawsze można maleństwo podsłuchać .
Daj znać we wtorek po wizycie! [emoji8]
Kurczę coś mi się źle odpowiedzi dodają [emoji2962]

Ja dzisiaj jeśli jest wszytsko ok to zaczęłam 10 tydzien. Jednak od tygodnia czuje się dziwnie mam nagle jakiś przypływ energii, nie zasypiam już tak jak wczensiej , piersi też nie bola jak bolały, nie odczuwam zmęczenia i mam od tygodnia dziwne przeczucia, a co najdziwniejsze nie mam już takiej ilości śluzu jak miałam wczneisje być może to spowodowane przyjmowaniem luteiny nie wiem . Wszystkiego się dowiem we wtorek bo mam wizytę ale powiem wam że bardzo się martwię tak mi zależy na tym dziecku pokochałam je .
Jeśli się okaże że jest dobrze to kupię detektor tętna żeby raz na jakiś czas dla spokoju sprawdzać czy jest ok .
@aga.i.nieszka daj znać jak przyjdą wyniki [emoji8]

Do góry