U
użytkownik-a
Gość
Pytania ludzi o ciąża kiedy co i jak ? Są dla mnie jak noz w serce .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory to tydzień?Pytania ludzi o ciąża kiedy co i jak ? Są dla mnie jak noz w serce .
Hej wiecie co źle mi rośnie to hcg. 4 lipca było 3217 A wczoraj 5930 . Mało .... czuje że już ciąża się nie rozwija. Chociaż znalazłam gdzieś w Internecie że przy przedziale 1200 -6000 gdy podwaja się w ciągu 96h Ale czy to prawda nie wiem .... jestem zalamana
5+6A ktory to tydzień?
Zrobilam bo po poprzednich razach nie umiem żyć spokojnie i ciągle mam ten okropny nawyk sprawdzania bety . Już nie sprawdzam bo nie ma sensu. Kochana powiedz mi tylko skąd wiesz że od 1000 rośnie wolniej? Ja to wyczytałam w Internecie i nie wiem czy warto wierzyć.Ale po co robic dalej hcg? Powyżej 1000 rosnie wolniej . Druga sprawa ze hcg robi sie na poczatku i po 48h a tu masz 4 czy 5 dni . Teraz sie stresujesz....
Kochane moje. Niedawno po moich niepowodzeniach pisałam że odpuszczam. I tak też [emoji179] kiedy mieliśmy ochotę.. Z suplementów tylko kwas foliowy i d3. Dziś 34dc. I coś nie dawało mi spokoju. Po pracy wpadłam do domu. I zrobiłam.
Hej wiecie co źle mi rośnie to hcg. 4 lipca było 3217 A wczoraj 5930 . Mało .... czuje że już ciąża się nie rozwija. Chociaż znalazłam gdzieś w Internecie że przy przedziale 1200 -6000 gdy podwaja się w ciągu 96h Ale czy to prawda nie wiem .... jestem zalamana
Zrobilam bo po poprzednich razach nie umiem żyć spokojnie i ciągle mam ten okropny nawyk sprawdzania bety . Już nie sprawdzam bo nie ma sensu. Kochana powiedz mi tylko skąd wiesz że od 1000 rośnie wolniej? Ja to wyczytałam w Internecie i nie wiem czy warto wierzyć.