reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Staram się nie panikowac. Ale zobaczę w sobotę dopiero jak rośnie beta. Dzisiaj zrobiłam test i porowanalam do tego z poniedziałku, kreska bardziej zabarwiona ale nie wiem czy nie powinna być mocniejsza ale z drugiej strony jeszcze dwa dni do @Zobacz załącznik 1145092
Kochana, nie patrzy się na tym etapie na ciemnienie kreski czy ciąża zdrowo się rozwija. Od tego jest przyrost betaHCG albo USG gine :)

reklama
Dziewczyny, które robiły testy owulacyjne ile po owulacji wychodzą jeszcze 2 kreski?
Nie odpowiem, ale tez się zastanawiam bo robie cały cykl prawie i takie coś wychodzi i do tej pory nie wiem czy pozytyw u mnie był 15dc czy 19dc...

Załączniki

• 315B13C8-8629-499A-8C75-D08EB71CD311.jpeg
    315B13C8-8629-499A-8C75-D08EB71CD311.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 74
Nie odpowiem, ale tez się zastanawiam bo robie cały cykl prawie i takie coś wychodzi i do tej pory nie wiem czy pozytyw u mnie był 15dc czy 19dc...
Wiem, że bez monitoringu to możemy sobie gdybać, ale ja bym tego 15 obstawiala, miałaś jakieś objawy towarzyszące w którymś z tych dni? Ja w tym cyklu pójdę proga zrobić

Moje testy, 17dc bardzo bolał mnie jajnik, choć te testy nie do końca były wyraźne, obstawiałam że jak już to 16dc,no i @ była 29,czyli 14dpo tak od 3 cykli mam po pozytywnym teście owu

Załączniki

• IMG_20200613_220712.jpg
    IMG_20200613_220712.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 51
  • IMG_20200614_211834.jpg
    IMG_20200614_211834.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 53
  • IMG_20200615_211249.jpg
    IMG_20200615_211249.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 51
  • IMG_20200616_210735.jpg
    IMG_20200616_210735.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 48
Wiem, że bez monitoringu to możemy sobie gdybać, ale ja bym tego 15 obstawiala, miałaś jakieś objawy towarzyszące w którymś z tych dni? Ja w tym cyklu pójdę proga zrobić
No właśnie w tym cyklu nic nie czułam owulacji... nawet śluzu nie zauważyłam, tylko od wczoraj czuje mokro i dzisiaj mnie wszystko pobolewa a to już w sumie 26dc. Nigdy wcześniej nie miałam pozytywnego testu lh bo zawsze mi brakowało, albo za późno zaczęłam robić i się nie znam 🤣

Czekamy, ciekawe co w klinice ci powiedzą
Przepraszam pisałam na wątku II połowa 2020 to tak nasienie koszmar 11mln plemników z tego 2mln żyją walno poruszające. Pani doktor pow że jest szansa na ciąże ale nie pow jaka metoda. Ja muszę ustabilizować IO a mąż po 5tyg powtórzyć badanie nasienia. Ja mam wyniki super ale podwyższone hormony męskie. Dostałam leki na wywołanie okresu jajniki w porządku.

reklama
Przepraszam pisałam na wątku II połowa 2020 to tak nasienie koszmar 11mln plemników z tego 2mln żyją walno poruszające. Pani doktor pow że jest szansa na ciąże ale nie pow jaka metoda. Ja muszę ustabilizować IO a mąż po 5tyg powtórzyć badanie nasienia. Ja mam wyniki super ale podwyższone hormony męskie. Dostałam leki na wywołanie okresu jajniki w porządku.
Coś dla męża na poprawę nasienia?
A te twoje poronienia?
A owulacja?

Do góry