reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To jest straszne... Wg mnie nie powinnaś dostać duphastonu jak zajdziesz i dostaniesz się do lekarza, tylko brać po owulacji do przewidywanego terminu @ i zobaczyć czy to coś zmieni. Walcz dalej, nie poddawaj się. Kij im w oko.
Ja też tak uważam tylko sama przecież na własną rękę nie mogę zacząć brać proga, bo nie wiem nawet jaka to miałaby być dawka no i bez recepty też dupa

Antykoncepcję przepisują jak cukierki. A duphastonu kobiecie po poronieniach nie chcą dać. To jest jakaś paranoja.
I to na dodatek nie po jednym, a po kilku...dla nich biochemiczna ciąża to nawet nie ciąża, a fizjologia każdej kobiety, która się nie zabezpiecza...tak mi jeden powiedział ostatnio i uznał mnie za przewrażliwioną desperatke

A mnie dziś drażnią sąsiadki. Chyba się uwzięły wszystkie nagle postanowiły dawac dobre rady i którą nis spotkam to mówi, oo z dzidzią Ci do twarzy, czemu się nie staracie nie ma na co czekać, a mi aż w kieszeni się granat otwiera, ale taka nabuzowana jestem czekam na tą cholerną @. W tym cyklu powtórzę badania. Nie mam siły i nic mi się nie chce, mam nadzieję, że u Was weselej a przynajmniej hunorki dopisują 🤣🤣 dzia jestem największą marudą na całym świecie a mąż chodzi i się pyta co się dzieje 🤣

To u mnie byli na odwrót jak przy luźnej rozmowie powiedziałam że będę starać się o drugie to były tekstu typu po co Ci drugie czemu tak szybko i takie tam [emoji85]

Zrobiłam teraz test na wieczór innej firmy, wyszedł pozytywny. Oby do czwartku i bety
A mnie dziś drażnią sąsiadki. Chyba się uwzięły wszystkie nagle postanowiły dawac dobre rady i którą nis spotkam to mówi, oo z dzidzią Ci do twarzy, czemu się nie staracie nie ma na co czekać, a mi aż w kieszeni się granat otwiera, ale taka nabuzowana jestem czekam na tą cholerną @. W tym cyklu powtórzę badania. Nie mam siły i nic mi się nie chce, mam nadzieję, że u Was weselej a przynajmniej hunorki dopisują [emoji1787][emoji1787] dzia jestem największą marudą na całym świecie a mąż chodzi i się pyta co się dzieje [emoji1787]

reklama
Do góry