reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja czekam na owu testy nie są jeszcze pozytywne ale juz nie wiele brak,dzis 13dc . Jutro idę na monitoring. pierwszy cykl z clo tak mnie bola jajniki ze chyba umre😟

reklama
Ja czekam na owu testy nie są jeszcze pozytywne ale juz nie wiele brak,dzis 14dc . Jutro idę na monitoring. pierwszy cykl z clo tak mnie bola jajniki ze chyba umre😟
Ja mialam owu pozytywne, a owu nie było. Tyle kasiory na testy wydałam, w tym cykku też pijde do Gina, zobaczymy co mi powie

To u mnie byli na odwrót jak przy luźnej rozmowie powiedziałam że będę starać się o drugie to były tekstu typu po co Ci drugie czemu tak szybko i takie tam [emoji85]

Zrobiłam teraz test na wieczór innej firmy, wyszedł pozytywny. Oby do czwartku i bety
Ja to samo słyszę, że po co tak szybko, przecież mały nie ma jeszcze nawet roku, lepiej poczekać z 2 lata!? 😳😳😳 aha i cieszyć się, że już jedno mam, a nie płakać, że z drugim się nie udaje...masakra...
Gratuluję Ci kreseczek! 👏🥳😊😁

Mi dzisiaj smutno, bo widzę cały dzień same kobietki w ciąży i zastanawiam się, dlaczego mi się nie udaje...😔😔 taki dzisiaj dobijający ten dzień

A mnie dziś drażnią sąsiadki. Chyba się uwzięły wszystkie nagle postanowiły dawac dobre rady i którą nis spotkam to mówi, oo z dzidzią Ci do twarzy, czemu się nie staracie nie ma na co czekać, a mi aż w kieszeni się granat otwiera, ale taka nabuzowana jestem czekam na tą cholerną @. W tym cyklu powtórzę badania. Nie mam siły i nic mi się nie chce, mam nadzieję, że u Was weselej a przynajmniej hunorki dopisują 🤣🤣 dzia jestem największą marudą na całym świecie a mąż chodzi i się pyta co się dzieje 🤣
Ja też dzisiaj jestem straszną marudą, nie dość, że w pracy zapierdziel, dieta, na której nie jem słodyczy i nie mogę się pocieszyć, to jeszcze wszędzie spotykam ciężarne kobiety, albo matki z małymi dziećmi i się wkurzam, że byłabym już w 4 miesiącu...

Ja to samo słyszę, że po co tak szybko, przecież mały nie ma jeszcze nawet roku, lepiej poczekać z 2 lata!? 😳😳😳 aha i cieszyć się, że już jedno mam, a nie płakać, że z drugim się nie udaje...masakra...
Gratuluję Ci kreseczek! 👏🥳😊😁
Ja żałuję że nie zaszlam od razu po pierwszej ciazy, bylam młodsza zdrowsza . Teraz syn ma juz 6 lat, a u nas ani widu ani słychu drugiego .🤷‍♀️

Ja żałuję że nie zaszlam od razu po pierwszej ciazy, bylam młodsza zdrowsza . Teraz syn ma juz 6 lat, a u nas ani widu ani słychu drugiego .🤷‍♀️
Ja mam skończone 30 lat i nie mam zamiaru czekać z drugim dzieckiem, tymbardziej, że widzę teraz, że to wcale nie jest takie proste jak mi się wydawało po pierwszej ciąży, w którą zaszłam bez problemu w 2 cyklu starań

reklama
Do góry