reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja już 4.5 na minusie w miesiąc. póki co to aktywność nie mam czasu chyba wystarczy w pracy 12h na nogach i praca w ogrodzie w wolnych chwilach. Na pewno zauważyłam poprawę w cerze jest taka promienna. Zobaczymy ostatnio udało się zajść z wagą 83-85 teraz 89 ...
Dziewczyny chwalę się- nieco ponad tydzień diety, jeden długi spacer po górach i 3 razy rowerek stacjonarny ok.godzinki i minus 2 kg. Nie wiem czy to euthyrox czy dieta czy jedno i drugie, ale widzę światełko w tunelu, że wrócę do mojej wagi, w której czuję się najlepiej. Do celu jeszcze 13 kg ( jak będzie 10 kg to i tak będzie ok) czas start!! Ps. Polecam dietę bediet od chodakowskiej :)
A ja 3-4 razy w tygodniu siłownia, mniej jem, wiecej pije, a na plusie 3 kilo!!! Wczoraj załamka na wadze [emoji2368] z żalu zjadłam ciasto [emoji28][emoji2356] i próbuje dalej [emoji2484][emoji2484][emoji2484]

A ja 3-4 razy w tygodniu siłownia, mniej jem, wiecej pije, a na plusie 3 kilo!!! Wczoraj załamka na wadze [emoji2368] z żalu zjadłam ciasto [emoji28][emoji2356] i próbuje dalej [emoji2484][emoji2484][emoji2484]
Podziwiam, ja tak kocham jeść, że nie mogę się oprzeć, przytulam też. 167 cm a 64 kg, niby nie jest źle, ale brzuch zalany, nigdy takiego nie miałam fuj 🤣🤣🤣

Dziewczyny walczę, żeby jutro znów nie powtórzyć proga. Strasznie mnie to korci 🤣🤣🤣

Ważny jest przyrost min 66%. Czym wyższe wartości to ten przyrost będzie zwalniał. Ważne, że jest prawidłowy. Nie stresuj się.
Tak myślę sobie A może to hcg już po prostu spada i dlatego jest tylko 90 % załóżmy 3 h wczensiej było by 100% przyrostu A potem spadło . Ono chyba zwalnia przy wyższych już wartościach tak mi sie wydaje . Ja mam tylko 2555 ... przykro mi pewnie znowu nic z tego nie będzie, wiem że tego już nie udźwigne

reklama
Tak myślę sobie A może to hcg już po prostu spada i dlatego jest tylko 90 % załóżmy 3 h wczensiej było by 100% przyrostu A potem spadło . Ono chyba zwalnia przy wyższych już wartościach tak mi sie wydaje . Ja mam tylko 2555 ... przykro mi pewnie znowu nic z tego nie będzie, wiem że tego już nie udźwigne
Nie denerwuj się i powtórz za 48h. Kochana dalej jest prawidłowy przyrost. Jezsli się martwisz może zadzwon do lekarza??

Do góry