reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kompletne nie znam się na tych badaniach [emoji848] aż tak daleko jeszcze nie zaszłam. Ale warto nie tracić nadziei :) trzymam kciuki za wyniki badań [emoji123]. Ja za dwa tygodnie mam dostać miesiączkę i mam nadzieję, że jej nie dostanę [emoji28]. Akurat urlop zaczynam więc byłby to najpiękniejszy urlop w moim życiu . Kochana a ile twój cykl trwa, że "marzysz" o 28-30 dniach?
W tym roku miałam 2 miesiączki tylko. W styczniu i w czerwcu. 31.03 dowiedziałam się o ciąży która była aż o 4tyg młodsza a 20.04 dowiedziałam się że najprawdopodobniej pęcherzyk ciążowy się wchlonal (coś poszło nie tak) i po tym dostałam okres dopiero 2.06 na wizycie u gin pod czas usg przezpochwowe[emoji23] od września 2019 do stycznia 2020 trwały 29-30 dni a jeszcze wcześniej nawet 60 dni.

Ja ci oddam trochę cierpliwości mam jej za nad to.
Ja nie potrzebuję, bo mąż bardzo cierpliwy, ja wręcz odwrotnie. Dużo cierpliwości ma też jeżeli chodzi o moją niecierpliwości, ja wszystko na już, a on ma spokojnie. Wkurza mnie czasem, że taki cierpliwy jest 🤣 ale cieszę się, że tak się dobraliśmy on mnie uspokaja czasem ja go nakręcam i tak w kółko 🤣

Załączniki

• 0EEAF101-B0A3-4E5F-AF0E-1136DA518228.jpeg
    0EEAF101-B0A3-4E5F-AF0E-1136DA518228.jpeg
    256,7 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry