reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiesz co, radziłabym Ci uspokoić się i czekać do dnia miesiączki bo trochę chyba nam tutaj ześwirowałaś a na testach nic nie ma [emoji846]
Super [emoji3059][emoji3059][emoji3059] będziemy trzymać kciuki.

Dziewczyny, bo tracę nadzieję jednak. Skoro dziś 10 dni po owu nic nie wyszło to raczej już dupa co?

Hej zrobilam dzisiaj hcg żeby zobaczyć czy już blisko 1000 i kiedy mogę do lekarza . Ostatnia robiłam 26 i było 115
Dziś 30 jest 840
Przyrost jest Ale martwię się bo poprzedni 2 dniowy przyrost był 178 % A teraz po tych 4 dniach pokazuje że dwudniowy przyrost 167 % .

Myślisz że to może spowolnić? I nic złego nie oznacza ?
Martwię się też że może już przestała rosnąć np zanim zrobilam hcg dlatego wartości się różnią .
Nie powinno się brać pod uwagę przyrostów 4 dniowych. Jak się martwisz to zbadaj jeszcze raz po 2 dniach, ale ja bym już na dniach szła do gine sprawdzić pęcherzyk :) Skoro po 4 dniach procentowo podzielić na 2 wychodzi Ci prawie 170% przyrostu w 2 dni to przyrost jest prawidłowy bo prawidłowy to minimum 66%. Nie musi być zawsze taki sam :)

Nie powinno się brać pod uwagę przyrostów 4 dniowych. Jak się martwisz to zbadaj jeszcze raz po 2 dniach, ale ja bym już na dniach szła do gine sprawdzić pęcherzyk :) Skoro po 4 dniach procentowo podzielić na 2 wychodzi Ci prawie 170% przyrostu w 2 dni to przyrost jest prawidłowy bo prawidłowy to minimum 66%. Nie musi być zawsze taki sam :)
Lepiej mi się zrobiło na sercu , jeśli uda mi się zapisać na czwartek to idę do lekarza się dowiedzieć co i jak .

Co do mthfr to ja mam wprawdzie inna mutacje, ale mam od lekarza przepisane kwas foliowy metylowany i tak samo b6 i b12.
Przy pai hetero heparyny raczej się nie włącza, chyba ze są dodatkowe czynniki obciążające w wywiadzie. Acard akurat mogą Ci dać w dawcę 75mg przy staraniach i w trakcie ciąży.

Ale chyba jak homocysteina jest w normie to można brać zwykły albo mieszane typu prenatal uno. Ja akurat też biorę metyle ale mam homocysteine wysoko.
Faktycznie dużo kobitek ma te mutacje.

Super 🥰🥰🥰 będziemy trzymać kciuki.

Dziewczyny, bo tracę nadzieję jednak. Skoro dziś 10 dni po owu nic nie wyszło to raczej już dupa co?
Ja już nie chciałam robić nadzi bo wiem jak przykro potem się rozczarować Ale tak naprawdę przecież implantacja może być do 12 dnia .
Za ile masz mieć miesiączke?

reklama
Do góry