reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ale chyba jak homocysteina jest w normie to można brać zwykły albo mieszane typu prenatal uno. Ja akurat też biorę metyle ale mam homocysteine wysoko.
Faktycznie dużo kobitek ma te mutacje.
Dobrze byłoby sprawdzić poziom samego kwasu foliowego we krwi w takim przypadku. Ja homocysteine miałam w normie a kwas foliowy podwyższony chyba dziesięciokrotnie (musiałabym sprawdzić).
Jeżeli lekarz w ogóle chce się zajmować tymi mutacjami to zazwyczaj jak one wychodzą to już przestawia pacjentkę na foliany.

reklama
Ja już nie chciałam robić nadzi bo wiem jak przykro potem się rozczarować Ale tak naprawdę przecież implantacja może być do 12 dnia .
Za ile masz mieć miesiączke?
Problem w tym, że nie wiem i nie będę wiedzieć. Dlatego robię testy po owu. W sensie czekam na cokolwiek. Moje cykle są przeróżne. Ostatni był 36 dni, ale teraz owu wyszła szybciej bo już 13 dc a ostatnio 19 dc,🤨🤨

Dobrze byłoby sprawdzić poziom samego kwasu foliowego we krwi w takim przypadku. Ja homocysteine miałam w normie a kwas foliowy podwyższony chyba dziesięciokrotnie (musiałabym sprawdzić).
Jeżeli lekarz w ogóle chce się zajmować tymi mutacjami to zazwyczaj jak one wychodzą to już przestawia pacjentkę na foliany.

Rozumiem. Ja kwas w normie a homocysteine wysoko więc sama się przestawiłam na folian i metyle.
@aga.i.nieszka lekarz na pewno Ci doradzi

Dziewczyny mam dziś 8dc i mam sluz plodny ???? Nigdy mi się to nie zdarzyło, z reguły koło 15, 16 czy 17 dnia czy tak może się cykl skrócić i czy owulacja tak wcześnie jest możliwa ?

reklama
Dziękuję kochana [emoji3059] tak mieliśmy ja miałam badania hormonalne w 2dc lh fsh estradiol AMH androstendion SHBG SHBG-s PRL i jakieś tam jeszcze. Mieliśmy mieć wizytę 15.06 ale 5 minut przed wizytą zadzwonili że pani doktor jest chora więc mąż oddał tylko nasienie. Teraz wizyta 8.07 omówienie wyników moich i męża i ma powiedzieć co dalej.

Stres był ale taki mały tylko. Teraz jest większy przed wynikami badań zwłaszcza męża[emoji85]

Cykle 28-30 dniowe to moje marzenie. Kiedyś się może doczekam.

Kompletne nie znam się na tych badaniach 🤔 aż tak daleko jeszcze nie zaszłam. Ale warto nie tracić nadziei :) trzymam kciuki za wyniki badań 💪. Ja za dwa tygodnie mam dostać miesiączkę i mam nadzieję, że jej nie dostanę 😅. Akurat urlop zaczynam więc byłby to najpiękniejszy urlop w moim życiu . Kochana a ile twój cykl trwa, że "marzysz" o 28-30 dniach?

Do góry