Alwinka
Fanka BB :)
A tam nie nastawiam się już. Jakoś mi przeszło. Oczywiście będzie mi smutno , ale będziemy działać dalej.Trzymam za Ciebie kciuki [emoji2956]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tam nie nastawiam się już. Jakoś mi przeszło. Oczywiście będzie mi smutno , ale będziemy działać dalej.Trzymam za Ciebie kciuki [emoji2956]
Ja leżałam na sali z dwoma cp to naprawdę często się zdarza niestety. Cieszę się ze beta spada. Trzymam kciuki żeby poszła w p... No wiadomo gdziePolip miał 3-4 mam , ledwo go znaleźli . W sumie nie wiadomo dlaczego się zrobił.
U mnie światło w tunelu bo beta zaczęła spadać i w poniedziałek prawdopodobnie mnie wypuszcza . Usłyszałam też przypadkiem że jest jeszcze jedna dziewczyna z ciążą pozamaciczna u nas na oddziale
Dokładnie u mnie też wczoraj przyszedł @ Ale nie poddajemy się i działamy dalej!No i witam się w 1dc,@ przyjechala idealnie co do minuty, bo zawsze jak wstanę idę siku i jestprzynajmniej lepiej to przyjęłam niż w zeszłym miesiącu, bo podświadomie od owu czułam że może nie pyknąć, może zrobię prezent synowi na 14 urodziny w kwietniu
Ale dalej czekam na Wasze kreseczkia tym co się nie udało w tym cyklu, to jedziemy dalej
Będę testować w poniedziałek 10dpo to nasza rocznica ślubu [emoji7]Gratuluję wszystkim 2 kresek kiedy reszta zamierza testować, ja myślę by testować w następną sobotę wtedy będzie 14d po, zastanawiam się czy może wcześniej wyszlaby beta jak myślicie wtedy ile wcześniej?[emoji848]
A są tu dziewczyny po cc które staraja się o ciaze?
My też mamy rocznice 1 w poniedziałekBędę testować w poniedziałek 10dpo to nasza rocznica ślubu [emoji7]