reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Polip miał 3-4 mam , ledwo go znaleźli . W sumie nie wiadomo dlaczego się zrobił.

U mnie światło w tunelu bo beta zaczęła spadać i w poniedziałek prawdopodobnie mnie wypuszcza . Usłyszałam też przypadkiem że jest jeszcze jedna dziewczyna z ciążą pozamaciczna u nas na oddziale :(
Ja leżałam na sali z dwoma cp to naprawdę często się zdarza niestety. Cieszę się ze beta spada. Trzymam kciuki żeby poszła w p... No wiadomo gdzie ;)

No i witam się w 1dc,@ przyjechala idealnie co do minuty, bo zawsze jak wstanę idę siku i 😳 jest🤷‍♀️przynajmniej lepiej to przyjęłam niż w zeszłym miesiącu, bo podświadomie od owu czułam że może nie pyknąć, może zrobię prezent synowi na 14 urodziny w kwietniu😉
Ale dalej czekam na Wasze kreseczki❤️a tym co się nie udało w tym cyklu, to jedziemy dalej💪
Dokładnie u mnie też wczoraj przyszedł @ 🤷🏻‍♀️ Ale nie poddajemy się i działamy dalej! 🤩

Gratuluję wszystkim 2 kresek ;) kiedy reszta zamierza testować, ja myślę by testować w następną sobotę wtedy będzie 14d po, zastanawiam się czy może wcześniej wyszlaby beta jak myślicie wtedy ile wcześniej?[emoji848]
Będę testować w poniedziałek 10dpo to nasza rocznica ślubu [emoji7]

Witam się w 1dc 😉
Tym razem dołączam do mojego zestawu Castagnus 🙂 czyli od dzisiaj:
Euthyrox, Wiesiołek, castagnus, zioła o. Sroki, ovarin, a od 15dc dupek no i zobaczymy 🤷‍♀️ to 3 cykl z nim i potem kontrola...
Najchętniej to bym mojego gina zmusiła żeby mi na pękanie przepisał coś, a nie takie czekanie pierw 3 cykle z dupkiem w nadziei, że same mi jajniki popracują 🤦‍♀️

Jakie plany na sobotę? Bo ja jak skończę pracę o 19 to zamierzam wypić whisky z colą 😁
Jak u was z pogodą? U nas na południu są takie powodzie, że ja odkad żyje nie widziałam czegoś takiego 😮 mała rzeczka płynąca 200m od mojego domu rodzinnego tak wylała, że zabierała altany, huśtawki a nawet auta ludziom 😱

reklama
Do góry