reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No i witam się w 1dc,@ przyjechala idealnie co do minuty, bo zawsze jak wstanę idę siku i 😳 jest🤷‍♀️przynajmniej lepiej to przyjęłam niż w zeszłym miesiącu, bo podświadomie od owu czułam że może nie pyknąć, może zrobię prezent synowi na 14 urodziny w kwietniu😉
Ale dalej czekam na Wasze kreseczki❤️a tym co się nie udało w tym cyklu, to jedziemy dalej💪

reklama
To moj cien na clearblue no i okazal sie ciazowym cieniem.

Ja się jeszcze wstrzymam z betą, do poniedziałku @ na pewno jeszcze nie będzie, dziś dalwj cień, skoro wszędzie są może faktycznie coś się zaczyna 🤣

Załączniki

• IMG_20200627_073253.jpg
    IMG_20200627_073253.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 106
  • IMG_20200627_072938.jpg
    IMG_20200627_072938.jpg
    285,1 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_20200627_071316.jpg
    IMG_20200627_071316.jpg
    262,7 KB · Wyświetleń: 100
No i witam się w 1dc,@ przyjechala idealnie co do minuty, bo zawsze jak wstanę idę siku i 😳 jest🤷‍♀️przynajmniej lepiej to przyjęłam niż w zeszłym miesiącu, bo podświadomie od owu czułam że może nie pyknąć, może zrobię prezent synowi na 14 urodziny w kwietniu😉
Ale dalej czekam na Wasze kreseczki❤a tym co się nie udało w tym cyklu, to jedziemy dalej💪

A to małpa, kolejny będzie bardziej owocny ❤️❤️

Ja się jeszcze wstrzymam z betą, do poniedziałku @ na pewno jeszcze nie będzie, dziś dalwj cień, skoro wszędzie są może faktycznie coś się zaczyna 🤣
Hmm...dzis cień powinien sciemnieć. Ja po tym moim cieniu bylam na becie dzien pozniej i byla dopiero 18.7 a 2 dni po zblrobieniu 1 testu zrobilam test jeszcze raz tak o po prostu i byly juz 2 mocne krechy 🤔🤔 no tyle ze mialam bardzo duze przyrosty...no nic pozostaje ci czekac albo pojdc wlasnie na bete po weekemdzie. Powodzonka 🤗🤗🤗

Tak jeżeli będziesz w oataynim dniu pracy w 12+6tc to umowa zostanie przedłużona jeżeli to będzie 12+5 to nie. Musisz powiadomić pracodawcę żeby wiedział. No i dostarczyć zaświadczenie.
Dziękuję, będę w 13t i 6d więc już jestem pewna, że przedłużą. :) we wtorek wizyta to wezmę zaświadczenie i powiem szefowi 😁

Dziękuję za odpowiedź! 😘 Pracuje tam od ponad roku już 🤪 czyli jeśli we wtorek pójdę do gina, on wystawi mi zaświadczenie o ciąży (będzie to 9tydz.) to automatycznie umowa mi się przedłuża? 😁 To super! Bo się obawiałam, że stracę pracę, a jednak dobrze płacą więc wolę do 5 miesiąca chociaż popracować, bo praca nie jest ciężka :)
Tak myślę, ale też nie chce wprowadzić Cie w błąd, moja szwagierka w 10tc nie dostała umowy, ale powiedzieli jej, że dlatego, że zaczęła pracę a nie przepracowała 30dni,a dziewczyna ode mnie z pracy jak zasłabła w pracy to wyszło że w ciąży jest i już od 8tc była na zwolnieniu, tydzień później umowę miała dostać i właśnie przedłużono jej do dnia porodu, więc dlatego tak myślałam.

Hmm...dzis cień powinien sciemnieć. Ja po tym moim cieniu bylam na becie dzien pozniej i byla dopiero 18.7 a 2 dni po zblrobieniu 1 testu zrobilam test jeszcze raz tak o po prostu i byly juz 2 mocne krechy 🤔🤔 no tyle ze mialam bardzo duze przyrosty...no nic pozostaje ci czekac albo pojdc wlasnie na bete po weekemdzie. Powodzonka 🤗🤗🤗

Pojadę dziś na betę co mi szkodzi, może lepiej zrobić niż robić te testy cały czas..

reklama
Ja niestety nie widzą, ale wiesz ślepa jestem także mną się nie sugeruj😉🍀✊
Kurde niech ktoś mi powie jak być bardziej cierpliwą? Przecież ja jakiegoś pierdolca mam na punkcie tych cyklu, testów, owulacji. A obiecałam sobie, że w tym nawet testu owu nie zrobię i dupa robiłam dwie paczki haha 🤣🤣 ja jestem nienormalna. Tragedia

Do góry