reklama
Mooni89
Fanka BB :)
A to dziady, dzięki za doinformowanie, ja nigdy na zwolnieniu w ciąży nie byłam,wiec wiedziałam tyle co dziewczyny miały.Musi być 3 miesiąc.
Carry88
Moderator
Kurde niech ktoś mi powie jak być bardziej cierpliwą? Przecież ja jakiegoś pierdolca mam na punkcie tych cyklu, testów, owulacji. A obiecałam sobie, że w tym nawet testu owu nie zrobię i dupa robiłam dwie paczki haha ja jestem nienormalna. Tragedia
Tak pierdolec to dobre słowo. Ja kiedyś myślałam, że w ciążę się zachodzi i rodzi się a jak byłam młodsza to, że jak się nie zabezpieczę to od razu 3 akueat zajść mi się udało łatwo, ale ciąża się nie utrzymała i nie wiem jak to po zabiegu. Za miesiąc startuje
Mooni89
No ja podziwiam te dziewczyny co mówią, że zatestuja tydzień po terminowej @ za ich cierpliwość, jakbym wytrzymała do terminu @ to bym w ten sam dzień testowała, ale na allegro zawsze taniej wychodzi jak wezniesz więcej testów, no i Smart od 40zl może faktycznie zrelaksuj się dzisiaj, ja we wtorek po tym pożal się Boże teście chciałam zrobić betę, ale inny test był negatywny więc se odpuściłam, to już musisz pomyśleć jak się będziesz czuć z tym fantem może jeszcze za wcześnie na betę i będziesz smutna a faktycznie okaże się później, że jesteś w ciąży, no ale jeżeli tam są cienie to i beta wyjdzieKurde niech ktoś mi powie jak być bardziej cierpliwą? Przecież ja jakiegoś pierdolca mam na punkcie tych cyklu, testów, owulacji. A obiecałam sobie, że w tym nawet testu owu nie zrobię i dupa robiłam dwie paczki haha ja jestem nienormalna. Tragedia
Martxx1
Tak pierdolec to dobre słowo. Ja kiedyś myślałam, że w ciążę się zachodzi i rodzi się a jak byłam młodsza to, że jak się nie zabezpieczę to od razu 3 akueat zajść mi się udało łatwo, ale ciąża się nie utrzymała i nie wiem jak to po zabiegu. Za miesiąc startuje
To jest idealne słowo, właśnie mąż się ze mnie śmieje, bo jemu też powiedziałam, że mam pierdolca
Trzymam kciuki żeby się powiodło tym razem
Martxx1
No ja podziwiam te dziewczyny co mówią, że zatestuja tydzień po terminowej @ za ich cierpliwość, jakbym wytrzymała do terminu @ to bym w ten sam dzień testowała, ale na allegro zawsze taniej wychodzi jak wezniesz więcej testów, no i Smart od 40zl może faktycznie zrelaksuj się dzisiaj, ja we wtorek po tym pożal się Boże teście chciałam zrobić betę, ale inny test był negatywny więc se odpuściłam, to już musisz pomyśleć jak się będziesz czuć z tym fantem może jeszcze za wcześnie na betę i będziesz smutna a faktycznie okaże się później, że jesteś w ciąży, no ale jeżeli tam są cienie to i beta wyjdzie
No właśnie cholera jasna, może mam coś w moczu, że wychodzi cień hahaha . Nie no beka, ale na każdym widzę cień. Dobrae dupie mam ten relaks jadę z mężem na zakupy to i do labo. Pojadę. Tam wynik po godzince może po 2
Trzymam za Ciebie kciuki [emoji2956]
Ja chce w pon testować 12dp może mi się uda wytrzymać do środy zobaczymy.... też mnie kusi ale ostatnio wytrzymałam i @ przyszła jak w zegarku więc nie robiłam testów.
Nelja
Hej dziewczynki,
U mnie termin @ dzisiaj, póki co nie ma . Za to jest negatywny test - co za zmarnowanie testu !
Śniło mi się nad ranem , ze wyszły dwie kreski, to już wiedziałam, ze będzie negatyw, bo u mnie sny zawsze są na odwrót
Miłego dnia! Jade zobaczyć się z przyjaciółka! Nie widziałyśmy się pół roku
U mnie termin @ dzisiaj, póki co nie ma . Za to jest negatywny test - co za zmarnowanie testu !
Śniło mi się nad ranem , ze wyszły dwie kreski, to już wiedziałam, ze będzie negatyw, bo u mnie sny zawsze są na odwrót
Miłego dnia! Jade zobaczyć się z przyjaciółka! Nie widziałyśmy się pół roku
reklama