reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurde niech ktoś mi powie jak być bardziej cierpliwą? Przecież ja jakiegoś pierdolca mam na punkcie tych cyklu, testów, owulacji. A obiecałam sobie, że w tym nawet testu owu nie zrobię i dupa robiłam dwie paczki haha 🤣🤣 ja jestem nienormalna. Tragedia

Tak pierdolec to dobre słowo. Ja kiedyś myślałam, że w ciążę się zachodzi i rodzi się a jak byłam młodsza to, że jak się nie zabezpieczę to od razu 3 🤣🤣 akueat zajść mi się udało łatwo, ale ciąża się nie utrzymała i nie wiem jak to po zabiegu. Za miesiąc startuje 🙈😊

Kurde niech ktoś mi powie jak być bardziej cierpliwą? Przecież ja jakiegoś pierdolca mam na punkcie tych cyklu, testów, owulacji. A obiecałam sobie, że w tym nawet testu owu nie zrobię i dupa robiłam dwie paczki haha 🤣🤣 ja jestem nienormalna. Tragedia
No ja podziwiam te dziewczyny co mówią, że zatestuja tydzień po terminowej @ za ich cierpliwość, jakbym wytrzymała do terminu @ to bym w ten sam dzień testowała, ale na allegro zawsze taniej wychodzi jak wezniesz więcej testów, no i Smart od 40zl😂 może faktycznie zrelaksuj się dzisiaj, ja we wtorek po tym pożal się Boże teście chciałam zrobić betę, ale inny test był negatywny więc se odpuściłam, to już musisz pomyśleć jak się będziesz czuć z tym fantem😉 może jeszcze za wcześnie na betę i będziesz smutna a faktycznie okaże się później, że jesteś w ciąży, no ale jeżeli tam są cienie to i beta wyjdzie🤷‍♀️

Tak pierdolec to dobre słowo. Ja kiedyś myślałam, że w ciążę się zachodzi i rodzi się a jak byłam młodsza to, że jak się nie zabezpieczę to od razu 3 🤣🤣 akueat zajść mi się udało łatwo, ale ciąża się nie utrzymała i nie wiem jak to po zabiegu. Za miesiąc startuje 🙈😊

To jest idealne słowo, właśnie mąż się ze mnie śmieje, bo jemu też powiedziałam, że mam pierdolca 🤣🤣🤣

Trzymam kciuki żeby się powiodło tym razem ❤️❤️❤️

No ja podziwiam te dziewczyny co mówią, że zatestuja tydzień po terminowej @ za ich cierpliwość, jakbym wytrzymała do terminu @ to bym w ten sam dzień testowała, ale na allegro zawsze taniej wychodzi jak wezniesz więcej testów, no i Smart od 40zl😂 może faktycznie zrelaksuj się dzisiaj, ja we wtorek po tym pożal się Boże teście chciałam zrobić betę, ale inny test był negatywny więc se odpuściłam, to już musisz pomyśleć jak się będziesz czuć z tym fantem😉 może jeszcze za wcześnie na betę i będziesz smutna a faktycznie okaże się później, że jesteś w ciąży, no ale jeżeli tam są cienie to i beta wyjdzie🤷‍♀️

No właśnie cholera jasna, może mam coś w moczu, że wychodzi cień hahaha 🤣🤣. Nie no beka, ale na każdym widzę cień. Dobrae dupie mam ten relaks jadę z mężem na zakupy to i do labo. Pojadę. Tam wynik po godzince może po 2 😄😄

Hej dziewczynki,
U mnie termin @ dzisiaj, póki co nie ma . Za to jest negatywny test - co za zmarnowanie testu ! 😉🙂
Śniło mi się nad ranem , ze wyszły dwie kreski, to już wiedziałam, ze będzie negatyw, bo u mnie sny zawsze są na odwrót 😁
Miłego dnia! Jade zobaczyć się z przyjaciółka! Nie widziałyśmy się pół roku 😁🍸

reklama
Beta 2 dni temu 46. Dziś wynik jak w załączniku 💗

Załączniki

• IMG_20200627_092556.jpg
    IMG_20200627_092556.jpg
    70 KB · Wyświetleń: 92
Do góry