pannadziewanna
Fanka BB :)
Odebrałam wyniki progesteron 10.220 a tsh 1.49 czyli w normie. I jak robiłam proga to było 8 dpo. Chyba ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po odstawieniu anty przytyłam koło 10 kg...jak zaczęłam je brać to sporo schudłam w krótkim czasie, a po 6 latach brania i odstawieniu wróciło z nadwyżką...Witaj!
Dziewczyny czy wy też po odstawieniu anty lub nie po odstawieniu przytylyscie? Najgorzej ten brzuch. Przy pcos wiem, że się zdarza
To znaczy, że owu byłaOdebrałam wyniki progesteron 10.220 a tsh 1.49 czyli w normie. I jak robiłam proga to było 8 dpo. Chyba ok?
Mam ten sam problem- wczoraj odebrałam wyniki i tsh i prolaktyna dużo za wysokie...W międzyczasie próbowałam wszystkiego-diety, ćwiczenia i jak spadł 1 kg po miesiącu ciężkiej pracy to na prawdę się odechciewa. Kiedys wystarczylo przycisnac z dieta i 3-4 kg na miesiac spadaly bez wiekszych problemow. Od jutra zaczne brac euthyrox i moze sie unormujeHejka, ja nie brałam anty ale przytyłam w przeciągu roku 10kg i jak zaczęłam badać hormony to się okazało, że problem z niedoczynnością tarczycy teraz do tego nadmiar prolaktyny, więc pomimo diety i ćwiczeń waga spadła zaledwie o 3kg w przeciągu 3 miesięcy.
Ja biorę euthyrox od października 2019,dawkę aktualną mam N50 pn-pt oraz N75 sb-nd i dopiero w ostatnim miesiącu udało mi się unormować tsh do 1.27 i dopiero zauważyłam spadek na wadze, a tak to do tej pory nic się nie spadało, ani tsh ani waga. Ale może u ciebie szybko zadziałaMam ten sam problem- wczoraj odebrałam wyniki i tsh i prolaktyna dużo za wysokie...W międzyczasie próbowałam wszystkiego-diety, ćwiczenia i jak spadł 1 kg po miesiącu ciężkiej pracy to na prawdę się odechciewa. Kiedys wystarczylo przycisnac z dieta i 3-4 kg na miesiac spadaly bez wiekszych problemow. Od jutra zaczne brac euthyrox i moze sie unormuje