reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Witaj! 🥰

Dziewczyny czy wy też po odstawieniu anty lub nie po odstawieniu przytylyscie? Najgorzej ten brzuch. Przy pcos wiem, że się zdarza
Ja po odstawieniu anty przytyłam koło 10 kg...jak zaczęłam je brać to sporo schudłam w krótkim czasie, a po 6 latach brania i odstawieniu wróciło z nadwyżką...

Hejka, ja nie brałam anty ale przytyłam w przeciągu roku 10kg i jak zaczęłam badać hormony to się okazało, że problem z niedoczynnością tarczycy 😉teraz do tego nadmiar prolaktyny, więc pomimo diety i ćwiczeń waga spadła zaledwie o 3kg w przeciągu 3 miesięcy.
Mam ten sam problem- wczoraj odebrałam wyniki i tsh i prolaktyna dużo za wysokie...W międzyczasie próbowałam wszystkiego-diety, ćwiczenia i jak spadł 1 kg po miesiącu ciężkiej pracy to na prawdę się odechciewa. Kiedys wystarczylo przycisnac z dieta i 3-4 kg na miesiac spadaly bez wiekszych problemow. Od jutra zaczne brac euthyrox i moze sie unormuje :)

Mam wynik tsh z innego laboratorium- 2,090 wiec w miarę okej i z ciekawości zrobiłam betę - żadnych złudzeń , <0.1 a mam 27 dc ;( ech myślałam, Że będzie jak z synem pierwszy raz i się udało ;( teraz wszystkie was rozumiem

Mam ten sam problem- wczoraj odebrałam wyniki i tsh i prolaktyna dużo za wysokie...W międzyczasie próbowałam wszystkiego-diety, ćwiczenia i jak spadł 1 kg po miesiącu ciężkiej pracy to na prawdę się odechciewa. Kiedys wystarczylo przycisnac z dieta i 3-4 kg na miesiac spadaly bez wiekszych problemow. Od jutra zaczne brac euthyrox i moze sie unormuje :)
Ja biorę euthyrox od października 2019,dawkę aktualną mam N50 pn-pt oraz N75 sb-nd i dopiero w ostatnim miesiącu udało mi się unormować tsh do 1.27 i dopiero zauważyłam spadek na wadze, a tak to do tej pory nic się nie spadało, ani tsh ani waga. Ale może u ciebie szybko zadziała 😉

.

Załączniki

• 20200624_154647.jpg
    20200624_154647.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry