bleucoco
Fanka BB :)
Gratulacje!Właśnie zrobiłam!!!!!!
Jezu, nie chce się za szybko cieszyć!
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie oki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Właśnie zrobiłam!!!!!!
Jezu, nie chce się za szybko cieszyć!
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie oki
Ja rzuciłam jak zaczęliśmy się starać, ze względu na PCOS.Mam pytanie do palących dziewczyn Jak to u was jest? Rzucilyscie palenie przy staraniach? Ja staram się ograniczać po skończonej @ gdy zaczynamy się starać ale ciężko jest całkiem rzucić zwłaszcza gdy dochodzi stres czy się uda tym razem... Z drugiej strony wiem, ze to tez utrudnia zajście..
Ja też miałam bóle po zajściu, spokojnieJa właśnie oddałam krew na hcg i progesteron także pół dnia 2 nerwach .
Wiecie co ,coś mnie kluje w podbrzuszu . Myślicie Że jeśli byłaby to ciąża pozamaciczna to chyba jeszcze za wcześnie na bóle z nią związane? Bo nawet terminu miesiączki jescze nie mam
To chyba znaczy, że endometrium jest przygotowane na @ Zarówno we wczesnej ciąży jak i przed @ wygląda tak samo czyli jest grubeA powie mi ktoś co oznacza grube endometrium w 28 DC ? Miałam dziś USG i owulacji powiedział że nie było bo nie ma ciałka żółtego . Jestem póki co zielona .
Powiedział że jak unormujemy prolaktyne i insulinę to będziemy indukować owulację Lametta .
Przepraszam że dopiero teraz ale byłam w szkole a później na mieście. Możesz spróbować zbadać progesteron choć go się robi max 8 dni po owu23dc 9 dni po owu o ile była w 14 dc.. [emoji848]
Ale po co na SOR? Odeślą Cię do domu albo po prostu do ginekologa... No, chyba że w Niemczech jest inaczej niż w PL. Zwłaszcza nie przyjęliby bez wyników betaHCG we krwi i z negatywnym testem domowym i tylko z plamieniami. Według mnie jest to powód do wizyty u lekarza, ale nie do wizyty w szpitaluSzkoda że nikt nie miał takiego przypadku jak ja ..:/ poczekam do okresu a jak nadal to samo i nie bedzie pozytywnego to ide na sor ale objawy to ciążowe mam bo Sikam więcej niż powinnam
Lepiej poczekamPrzepraszam że dopiero teraz ale byłam w szkole a później na mieście. Możesz spróbować zbadać progesteron choć go się robi max 8 dni po owu
Tylko spokój nas uratuje[emoji6]Lepiej poczekam [emoji16][emoji16]
Tylko spokój nas uratuje[emoji6]
Domyślam się[emoji1787]Dokładnie, a ja z każdym cyklem coraz bardziej wariuje [emoji1787]