klaudiaanita
Fanka BB :)
Tak jest superChyba spoko ten progesteron co ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest superChyba spoko ten progesteron co ?
Tak, jaCzy jest tu ktoś kto nie brał tabletek anty i nie może zajść w ciążę?
Ja też myślałam, że się za pierwszym razem uda, a tu już 12 miesięcy minęło i tylko raz po 6 miesiącach był cień szansy, ale przez niski progesteron doszło do samoistnego poronienia w 5 tygodniuMam wynik tsh z innego laboratorium- 2,090 wiec w miarę okej i z ciekawości zrobiłam betę - żadnych złudzeń , <0.1 a mam 27 dc ;( ech myślałam, Że będzie jak z synem pierwszy raz i się udało ;( teraz wszystkie was rozumiem
Nie tak mnie to zastanawiało bo czytam że prawie każda brała anty chyba mają duże wpływ na późniejsze zajście w ciazeTak, ja
Jakieś badania masz za sobą?
Być może, ale niekoniecznie. Znam dużo dziewczyn, które po tabsach anty zachodziły bardzo szybko w ciążę, czasami w mnogąNie tak mnie to zastanawiało bo czytam że prawie każda brała anty chyba mają duże wpływ na późniejsze zajście w ciaze
U mnie to samo, 5tc poronienie przez progesteron...Ja też myślałam, że się za pierwszym razem uda, a tu już 12 miesięcy minęło i tylko raz po 6 miesiącach był cień szansy, ale przez niski progesteron doszło do samoistnego poronienia w 5 tygodniu
Właśnie zrobiłam!!!!!!
Jezu, nie chce się za szybko cieszyć!
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie oki
Ja nie brałam tabletek anty ale póki co ciężko mi się wypowiedzieć, ponieważ za nami drugi cykl starań dopiero. Pierwszy zakończony fiaskiem ale nie wiem czy to nie była biochemiczna A co do aktualnego cyklu to przede mną chwila prawdyCzy jest tu ktoś kto nie brał tabletek anty i nie może zajść w ciążę?
Mam pytanie do palących dziewczyn [emoji4] Jak to u was jest? Rzucilyscie palenie przy staraniach? Ja staram się ograniczać po skończonej @ gdy zaczynamy się starać ale ciężko jest całkiem rzucić zwłaszcza gdy dochodzi stres czy się uda tym razem... Z drugiej strony wiem, ze to tez utrudnia zajście..