reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Bromegron ,brała może któraś ?
Mam prolaktyne 24 i dziś lekarz powiedział że od tego zaczniemy . Mam brać raz na tydzień tabletke przez 2tyg i po trzech tygodniach zmierzyc prolaktyne .
Czy to naprawdę takie silne tabletki?

Ja właśnie oddałam krew na hcg i progesteron także pół dnia 2 nerwach .
Wiecie co ,coś mnie kluje w podbrzuszu . Myślicie Że jeśli byłaby to ciąża pozamaciczna to chyba jeszcze za wcześnie na bóle z nią związane? Bo nawet terminu miesiączki jescze nie mam

Mam prolaktyne 24 i dziś lekarz powiedział że od tego zaczniemy . Mam brać raz na tydzień tabletke przez 2tyg i po trzech tygodniach zmierzyc prolaktyne .
Ja ! Ja polecam szybko reguluje prolaktyne .Ja nie miałam żadnych efektów ubocznych tylko trzeba zacząć od małych dawek

Ja właśnie oddałam krew na hcg i progesteron także pół dnia 2 nerwach .
Wiecie co ,coś mnie kluje w podbrzuszu . Myślicie Że jeśli byłaby to ciąża pozamaciczna to chyba jeszcze za wcześnie na bóle z nią związane? Bo nawet terminu miesiączki jescze nie mam

Nie martw się na zapas!
Dziś będą wyniki? Trzymamy wszystkie kciuki ❤️❤️❤️

Ja brałam, w innym celu akurat, ale brałam na początku pół dzienne a później jedną dziennie. Okropnie na mnie wpływały, są bardzo silne I trzeba z nimi uważasz - przyjmować zgodnie z zaleceniami lekarzy.

reklama
Hey
Czy ktoś może mi powiedzieć czy w srodku cyklu normalne sa 5 dniowe plamienia ? i do tego ciągniecie w podbrzuszu ? Pierwszy raz się spotkałam z takim objawem . Odrazu mówię że ciagnięcie w podbrzuszu nadal mam i nie przechodza...

Do góry