Martxx1
Fanka BB :)
Może w tym 18 dc mogłaś mieć owulacje z drugiego jajnika
A to tak może być, że owulacja za owulacja? Nawet nie wiedziałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może w tym 18 dc mogłaś mieć owulacje z drugiego jajnika
Ja ! Ja polecam szybko reguluje prolaktyne .Ja nie miałam żadnych efektów ubocznych tylko trzeba zacząć od małych dawekBromegron ,brała może któraś ?
Mam prolaktyne 24 i dziś lekarz powiedział że od tego zaczniemy . Mam brać raz na tydzień tabletke przez 2tyg i po trzech tygodniach zmierzyc prolaktyne .
Czy to naprawdę takie silne tabletki?
Ja o taką, co zabiorę do domu i będę tulić to tez o pierwsząDziewczyny a tak w ogóle, które z Was starają się o pierwszą dzidzie?
Ja właśnie oddałam krew na hcg i progesteron także pół dnia 2 nerwach .
Wiecie co ,coś mnie kluje w podbrzuszu . Myślicie Że jeśli byłaby to ciąża pozamaciczna to chyba jeszcze za wcześnie na bóle z nią związane? Bo nawet terminu miesiączki jescze nie mam
Ja o taką, co zabiorę do domu i będę tulić to tez o pierwszą
Tak dziś powinny być może po 15Nie martw się na zapas!
Dziś będą wyniki? Trzymamy wszystkie kciuki
Ja brałam, w innym celu akurat, ale brałam na początku pół dzienne a później jedną dziennie. Okropnie na mnie wpływały, są bardzo silne I trzeba z nimi uważasz - przyjmować zgodnie z zaleceniami lekarzy.Bromegron ,brała może któraś ?
Mam prolaktyne 24 i dziś lekarz powiedział że od tego zaczniemy . Mam brać raz na tydzień tabletke przez 2tyg i po trzech tygodniach zmierzyc prolaktyne .
Czy to naprawdę takie silne tabletki?