reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A powie mi ktoś co oznacza grube endometrium w 28 DC ? Miałam dziś USG i owulacji powiedział że nie było bo nie ma ciałka żółtego . Jestem póki co zielona .
Powiedział że jak unormujemy prolaktyne i insulinę to będziemy indukować owulację Lametta .

Mnie bolał brzuch w ciąży zaraz po pozytywnym teście. Aż wykręcało mi jajnik. To normalne, nie martw się:)
Gratulacje!
Ja właśnie oddałam krew na hcg i progesteron także pół dnia 2 nerwach .
Wiecie co ,coś mnie kluje w podbrzuszu . Myślicie Że jeśli byłaby to ciąża pozamaciczna to chyba jeszcze za wcześnie na bóle z nią związane? Bo nawet terminu miesiączki jescze nie mam

Może po prostu oznaczać że okres za chwilę przyjdzie :)
A powie mi ktoś co oznacza grube endometrium w 28 DC ? Miałam dziś USG i owulacji powiedział że nie było bo nie ma ciałka żółtego . Jestem póki co zielona .
Powiedział że jak unormujemy prolaktyne i insulinę to będziemy indukować owulację Lametta .

Staraczki, a co Wy na to żeby wszystkim w tym cyklu się udało i żeby zamknąć to forum z „saldem” 0 staraczek „do zapłodnienia”, a niech inne dziewczyny otwierają nowe forum ze staraczkami z II połowy roku?
Kochana chciałabym, ale raczej będę jedna z tych pierwszych co wejdą w drugą połowę 2020, czuję że ta małpa wredna do mnie idzie, ale fajnie brzmi Twój tytuł😁❤️

reklama
Do góry