Nikt mi nie pomoże ? ;/
reklama
Marta200x
Fanka BB :)
Dzięki
Może po prostu oznaczać że okres za chwilę przyjdzie
Martxx1
Hey
Czy ktoś może mi powiedzieć czy w srodku cyklu normalne sa 5 dniowe plamienia ? i do tego ciągniecie w podbrzuszu ? Pierwszy raz się spotkałam z takim objawem . Odrazu mówię że ciagnięcie w podbrzuszu nadal mam i nie przechodza...
Myślę, że to nie jest normalne. Skoro nie przechodzi umówiłabym się do gin, lub jak nie Masz takiej możliwości a się martwisz to pojechałabym na sor
Mooni89
W połowie cyklu, to w okolicy owu, to mnie czasem boli od jednego do trzech dni, czuję jajniki, ale plamień nigdy nie miałam, tylko po stosunku, w dzień już nie a już napewno nie 5 dniowe, może któraś dziewczyna tak miała, który masz dc i ilu dniowe masz zazwyczaj cykle, no i kiedy owulację miałaś?Hey
Czy ktoś może mi powiedzieć czy w srodku cyklu normalne sa 5 dniowe plamienia ? i do tego ciągniecie w podbrzuszu ? Pierwszy raz się spotkałam z takim objawem . Odrazu mówię że ciagnięcie w podbrzuszu nadal mam i nie przechodza...
zrobiłam test ciążowy 2 dni temu i negatywny . Przeczytałam że ciągniecie w podbrzuszu to objawy ciąży ale już sama nie wiem .Myślę, że to nie jest normalne. Skoro nie przechodzi umówiłabym się do gin, lub jak nie Masz takiej możliwości a się martwisz to pojechałabym na sor
ale to były takie plameinia ze zmieszane z śluzem i pokazywały się tylko pod wieczór i rano a tak to ledwo zauważalne i do tego ciepło w podbrzuszu podczas Ovu w kalendarzu
Mooni89
Chciałabym, ale cały czas nie daje mi spokoju ta owulacja bez śluzu. No nic drugi cykl obserwuję wszystko i zapisuje dolegliwości, więc w razie czego będę miała jakieś porównanie co się powtarzaMoże to dobry znak, że się czuje a nie przyjdzie
Martxx1
zrobiłam test ciążowy 2 dni temu i negatywny . Przeczytałam że ciągniecie w podbrzuszu to objawy ciąży ale już sama nie wiem .
Ale jestes dopiero po owu?
Który masz dzień cyklu? Ilu dniowe masz cykle? Napisz coś więcej. I jak wygląda plamienie? Żywa krew czy jak?
reklama
Mooni89
No to jak już czas na testy to już koniec cyklu, mnie tak brzuch na @ ciagniezrobiłam test ciążowy 2 dni temu i negatywny . Przeczytałam że ciągniecie w podbrzuszu to objawy ciąży ale już sama nie wiem .