reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Czekamy, mam nadzieję, że ten pink Cie w konia nie robi[emoji256]
@Mrufka[emoji2400][emoji2400][emoji2400] tak to właśnie z nami jest, a chłopy jak chłopy, przynajmniej w moim otoczeniu jak koty na 4 łapy i 7 żyć.
Na tych pinkach nigdy nie miałam nawet ducha cienia, a robiłam je od jakiegoś czasu. Więc mam nadzieję że to jednak to [emoji846]

reklama
Popłakałam się razem z Tobą ♥ ogromne gratulacje i nudnych 9 miesięcy Ci życzę ♥
u nas też były seksy tylko dwa razy raz jak zobaczyłam, że jest prawie pozytyw testu owo. test owu zrobiony o 10 rano seksy o 1 w nocy, na drugi dzien pozytywny test owu o 10rano i znowu przytulanki o 1 w nocy. I tyle wystraczyło

Nie mogłam wytrzymać 🤦😃 widzicie coś czy to moje urojenie? (27dc)

Załączniki

• IMG_20200620_100645.jpg
    IMG_20200620_100645.jpg
    929,2 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Widać!!!! Gratulacje 🤩🤩🤩 też mam dzisiaj 27 dc i zaczęło mnie korcić, żeby zrobić test 😂 choć czuje się bardzo jak przed @ także wątpię, żeby coś było 🤷🏻‍♀️

Dziękuję :) jakoś bardzo staram się nie napalać bo wiem jak to różnie z ciążą na tym etapie jest ale bardzo się cieszę :) tym bardziej że to pierwszy cykl starań.

Ola ja też właśnie mam objawy takie jak przed miesiączką także jak widać nic straconego. Zobaczymy co przydarzy się w poniedziałek :)

Do góry