NatS91
Fanka BB :)
Nie chce usuwać czy nie pozwalają? Mój ma jakiegoś jednego, teraz maja to zbadać i decydować czy usuwać czy nietaa, żylaki powrózka 2 stopień :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chce usuwać czy nie pozwalają? Mój ma jakiegoś jednego, teraz maja to zbadać i decydować czy usuwać czy nietaa, żylaki powrózka 2 stopień :/
Super! Przypomnij mi czy to był 20dc i wyszedł ci test? Jak dobrze pamiętam? A miałaś problemy z zajściem wcześniej, czy to początki starań?Dziewczyny mam wynik bety z dzisiaj
A co to za testy! Chodzi mi o firmęTe testy są pozytywne ciagle chyba tak długo owulacji nie mam zarejestrowałam ja na podstawie śluzu i po nagłym skoku temperatury który był ewidentny i do dzisiaj się utrzymuje, a cykle mam bardzo długie i owulacje bardzo późno już 2 cykl stad moje zapytanie o ewentualne choroby
Gratulacje!!!Dziewczyny mam wynik bety z dzisiaj
Aaaaaaa!!! Nie wiem czy jeszcze coś pisałaś dalej, ale na tą chwilę gratulacje!!!! Wymarzyłaś sobie i .... ale super!!!!Dziś 8 dpo, został mi jeden jedyny test. Nie wiem po co go zrobiłam,, jest o czułości 25 i nie było to z pierwszego moczu. Byłam na milion procent pewna ze wyjdzie nie... a pokazało się to. Nie mam innych testow, jestem z synkiem w domu. Jak tylko skonczy się burza to lece po nastepne testy
A może te zwykłe się mylą?Zwykle testy negatywne bez cieni więc raczej lipny test. A tak było miło przez chwilę [emoji6]
Moje ulubione labo że względu na niektóre placówki, które są nawet w niedzielę otwartegratulacjeDziewczyny mam wynik bety z dzisiaj
Tak 2 kreski wyszły mi wczoraj przy 20dc. Nie wierzylam, że uda mi się zajsc w ciążę. Nie zabezpieczaliśmy się już od ok 3 lat albo i wiecej i nic nie wychodziło. Ale tak od jakiegoś roku staralam się sprawdzać czy mam owulację, sprawdzałam z kalendarzykiem, dość często ją czułam. Poza tym mam niedoczynność tarczycy, hashimoto, endometriozę, plamienia przed okresem, częste torbiele. W cyklu którym się udało przytulanki były tylko 4 razy, nie czułam wogole owulacji więc na nic nie liczylam. Zrobiłam test bo miałam dziwny ból w podbrzuszu taki jak na okres, żadnych objawów ciąży nie miałam.Super! ❤ Przypomnij mi czy to był 20dc i wyszedł ci test? Jak dobrze pamiętam? A miałaś problemy z zajściem wcześniej, czy to początki starań?