reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Czekamy, mam nadzieję, że ten pink Cie w konia nie robi[emoji256]
@Mrufka[emoji2400][emoji2400][emoji2400] tak to właśnie z nami jest, a chłopy jak chłopy, przynajmniej w moim otoczeniu jak koty na 4 łapy i 7 żyć.
Na tych pinkach nigdy nie miałam nawet ducha cienia, a robiłam je od jakiegoś czasu. Więc mam nadzieję że to jednak to [emoji846]

reklama
Popłakałam się razem z Tobą ♥ ogromne gratulacje i nudnych 9 miesięcy Ci życzę ♥
u nas też były seksy tylko dwa razy raz jak zobaczyłam, że jest prawie pozytyw testu owo. test owu zrobiony o 10 rano seksy o 1 w nocy, na drugi dzien pozytywny test owu o 10rano i znowu przytulanki o 1 w nocy. I tyle wystraczyło

Nie mogłam wytrzymać 🤦😃 widzicie coś czy to moje urojenie? (27dc)

Załączniki

• IMG_20200620_100645.jpg
    IMG_20200620_100645.jpg
    929,2 KB · Wyświetleń: 145
reklama
Widać!!!! Gratulacje 🤩🤩🤩 też mam dzisiaj 27 dc i zaczęło mnie korcić, żeby zrobić test 😂 choć czuje się bardzo jak przed @ także wątpię, żeby coś było 🤷🏻‍♀️

Dziękuję :) jakoś bardzo staram się nie napalać bo wiem jak to różnie z ciążą na tym etapie jest ale bardzo się cieszę :) tym bardziej że to pierwszy cykl starań.

Ola ja też właśnie mam objawy takie jak przed miesiączką także jak widać nic straconego. Zobaczymy co przydarzy się w poniedziałek :)

Do góry