Ja dopiero zrobię tydzień po terminie, że względu na straty, które mam za sobą
Czekam na twoje II w poniedziałek :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na twoje II w poniedziałek :-)
tak kochana spadła Licze, ze teraz ten cykl po biochemicznej będzie udanyTulcia jednak beta spadła Trxymam kciuki za kolejny cykl
Nie miałaś żadnego krwawienia ? Mnie wczoraj bolało z lewej strony i się zaczęło . A potem dziwnie bo bolało mnie też z prawej - na wczoraj wypadała mi owulacja po tym niby okresie i zastanawiam się czy mogło do niej faktycznie dojść . W sumie ta kobieta ci z nią jestem w pokoju jest ok ale co chwilę opowiada o swojej wypadającej macicy ma 72 lata - matko czy nas też to czeka ?Też bym wolała być sama w takiej sytuacji. To dobrze że coś ruszyło bo u mnie metotreksat okazał się nieskuteczny. Trzymaj się dawaj znać jak będziesz już wychodziła że szpitala ❤
Popłakałam się razem z Tobą ogromne gratulacje i nudnych 9 miesięcy Ci życzęChciałam wam napisać, ku pokrzepieniu serc, że mam 38 lat, a mąż 47.
Od sierpnia do lutego "pracowaliśmy" rzetelnie nad fasolką, przez większość cyklu co 2 dzień.
(w grudniu straciliśmy fasolkę)
Od marca mieliśmy trudny czas ze względu na różne sprawy rodzinne. Ja się poddałam. Stwierdziłam, że pewnie już nie ten wiek, i nic z tego nie będzie. Seksy były rzadziej, bo byliśmy już zmęczeni tym gonieniem za fasolką. W tym cyklu spotkała nas śmierć bliskiej osoby, więc ogólnie nie było nastroju na zabawy w sypialni, więc seksy były tylko 2 razy, w tym raz w dni płodne.
Więc dziewczyny, głowa do góry, jeśli mnie się udało, to wam też musi !!!
Tymczasem, puśćcie do mnie dobrą myśl, żeby moja fasolka była zdrowa i siedziała grzecznie w brzuszku przez kolejne 36 tygodni :-)
Rany, popłakałam się właśnie.
Dobrego dnia !!!
Nie miałaś żadnego krwawienia ? Mnie wczoraj bolało z lewej strony i się zaczęło . A potem dziwnie bo bolało mnie też z prawej - na wczoraj wypadała mi owulacja po tym niby okresie i zastanawiam się czy mogło do niej faktycznie dojść . W sumie ta kobieta ci z nią jestem w pokoju jest ok ale co chwilę opowiada o swojej wypadającej macicy [emoji2356] ma 72 lata - matko czy nas też to czeka ?
Mogło być gorzej . Jest też pani po 80 która co chwilę jęczy że wszystko ją boli . Jak tak patrzę to bardzo przykra jest starość kobiety. Ogólnie mamy przesrane. Najpierw bolesne miesiączki, potem staranie o zajęcie w ciążę - w wielu przypadkach nie łatwe, przetrwanie ciąży i porodu... W międzyczasie zawsze coś tam się dzieje a to polip, a to torbiel . Masakra faceci mają zdecydowanie lepiejOt Ci sie towarzystwo trafiło :/
Mogło być gorzej . Jest też pani po 80 która co chwilę jęczy że wszystko ją boli . Jak tak patrzę to bardzo przykra jest starość kobiety. Ogólnie mamy przesrane. Najpierw bolesne miesiączki, potem staranie o zajęcie w ciążę - w wielu przypadkach nie łatwe, przetrwanie ciąży i porodu... W międzyczasie zawsze coś tam się dzieje a to polip, a to torbiel . Masakra faceci mają zdecydowanie lepiej
Czekamy, mam nadzieję, że ten pink Cie w konia nie robiDziewczyny, po wczorajszej wpadce z pinkiem elektronicznym jest cien!! Na zwykłym pinku [emoji6]
Dziś 9dpoZobacz załącznik 1136204